HK:n Viljaporsaan Spare Ribs: valmistus?
Miten valmistatte, että tulee herkkua? Ei tykätä chilistä, mut miten kypsennätte, jotta luusta irtoaa helposti, on maukasta ja myöskin hieman suolaa seassa? :P
Kommentit (9)
Alkuypsennys mausteliemessä hauduttamalla, mieluusti hyvissä ajoin etukäteen ennen grillaussessiota.
Mausteet pintaan, folioon ja uuniin 2-3 h
Lopuksi grillillä pintaväriä
Vierailija kirjoitti:
Alkuypsennys mausteliemessä hauduttamalla, mieluusti hyvissä ajoin etukäteen ennen grillaussessiota.
Entäs jos ei ole mitään grilliä paitsi sähköuuni? Keitetään mausteliemessä minkä kanssa ja miten nopeasti sen jälkeen työnnetään sähköuuniin ja roiskitaan päälle sitten skermat? On kyllä huippuohjeita täällä päin kun ei ole tosiaankaan mitään muuta kuin noi ribsit, enkä mitään amerikkalaista kahvi-kokispedofiiliaa niille tosiaankaan ala laittamaan. Pthui!
Paista folion alla uunissa 2 tuntia. Sivele spekut päälle ja kypsytä vielä 30-45 minsaa ilman foliota kumpikin puoli. Ennen tarjoilua roiski molemmille puolille vielä kaikki kastikkeet! Fap fap fap fap fap! Ooh!
No hyhhyh. Ribsit pilaa ilmastoa. Greta ei tykkää!!!
Pintaan mausteuta ja suolaa mielen mukaan. Uuniin 150 asteessa 2 tuntia folion alla. Sitten otetaan se ribseistä valunut speku talteen, maustetaan sitä ja sivellään se kuumennuksen jälkeen kaikile persposkille ja vielä käytetän ribsejä uunissa molemmin puoli 10 minuttia,. Sitten syödään ja aamulla ripuloidaan sinisen paskan kanssa, jos mustikoita on tullut syötyä. Rystyset on yleensä aika veressä, jos teinityttöä on yön aikana tullut hyväksikätettyä. RÖyh!
LUULETSÄ AP ETTÄ TÄLLÄ SAITILLA JUTTELEVILLA ON VARAA OSTAA OIKEETA LIHAA?
Miten perserauskaus liittyy noiden valmistukseen? Maustat ja suolaat pinnat ja folioln sisällä uuniin 120 asteessa 3-4 tuntia pyllyyn.