Miten tehdä kastike kanasta, että se pysyy kevyenä?
Kerma ois helppo, muttei kovin kevyttä. Vesi taas ei yksinään toimi ja jauhot on nounou.
Tomaattimurska, paseerattu jne tietysti?
Onko jotain muuta kun tomaattia?
Kommentit (6)
Kookosmaitoa! Sitä saa eri rasvaprosenteilla.
Itse tykkään kovasti thaicurrysta, jossa kookosta ja sitruunaruohoa ym.
Valkoviiniä, vettä, kanalientä. Sekaan reilusti kasviksia, paprikaa, herkkusieniä, pikkusipuleita, purjoa...
Käytä light-kookosmaitoa ja vain puolet purkista (pakasta loput), lisää paljon currya ja kasvisliemikuutio *ainakin nämä* sekä paaaljon erilaisia kasviksia. Hyvää ja riittää useammalle aterialle.
Kevyt pikaruoka: kanasuikaleet kuumalle pannulle, reilusti currya ja kurkumaa. Kohta sekaan sipulisilppua, porkkanaraastetta ja karkeaa kesäkurpitsaraastetta ja tuoreita yrttejä. Muutaman minuutin päästä syödään!
Tomaattimurskalla meillä ainakin tarjotaan työpaikkaruokalassa. Tai täytyykö sen välttämättä olla kastike? Paista filee ja syö vaikka jonkun kiehautetun parsakaalin kanssa.