Syötkö osaksi homeisen leivän, mädän ompun jne.?
Siis jos voit poistaa sen homeisen, mädön tai muuten pilaantuneen osan niin syötkö mitä jää vai laitatko koko hoidon suoraan jätteeksi?
Kommentit (7)
En syö homeisia leipiä enkä mädäntyneitä omenoita, enhän syö tuoreitakaan.
En todellakaan. Roskiin suoraan. Tai eläimille.
Jos leivässä on yksi homepilkku, koko leipä todennäköisesti haisee ja maistuu homeelta. Omenan ja muiden kasvisten kohdalla riippuu. Monesti kasvikset voivat olla ihan kelvollisia, vaikka yksi kohta olisi pilalla, mutta eivät aina.
Homeista en, koska home on levinnyt koko leipään. Omenan voin syödä, jos siinä on ruskea lommo esim. kolauksen takia. Mädäntyneen laitan pois.
Syön, jos pahentunut kohta on poistettavissa ja aistit kertovat lopun hyväksi.
Vastustuskyky heikkenee antibakteriabuumin myötä. Päiväykset elintarvikkeissakin ovat osittain viitteellisiä, maalaisjärki (tuo katoava luonnonvara) kertoo kyllä, mikä kelpaa syötäväksi.
Yksi tuttu heittää pois kaiken ruuan, jossa päiväys edes SAMALLE päivälle. Aivan sama miltä näyttää/tuoksuu. Raivostuttavaa.
Luonnosta on todella vieraannuttu.
Jätän suosioilla mikrobeille ne.