Miksi lidlin muusi on niin mautonta
ihan turhaan sitä täällä kehutaan, Mummon Muusissa on sentään herkullinen maku, lidlin muusi ei maistu miltään vaikka desin laittais suolaa.
Oisko paha jos laittaisi kasvisliemikuution keitinliemeen, ainakin jotain makua tulisi?
Vai maistuisko omituiselta.
Kommentit (28)
Mummon muusissa on vähemmän perunaa ja lisättynä sen sijaan palmuöljyä, glukoosisiirappia ym. epäterveellistä.
Siksi kun kyseessä on sellainen psykologinen juttu. Voithan aina ostaa sen tuotteen jonka koet maistuvan ja ihan mistä kaupasta tahansa. Tämä on vapaa maa, voit maustaa ruokasi ihan niin kuin haluat. Tee muusi itse.
Mikset tee muusia kunnon perunoista? Ei tarvitse kun kuoria ja keittää suolalla maustetussa vedessä ja sitten vaan muussiksi, voita ja maitoa sekaan.
Vierailija kirjoitti:
lue se ohje paketin kyljestä. tässä mun muusissa lukee lisää 1tl suolaa.
Tiedän kyllä, ei maistu siltikään millekään, enemmän saa laittaa.
Aiankin jotkut Lidlin ranskanperunat on jotain ihan vahamaista lajiketta, jotka ei omaan makuun uppoa ollenkaan. Muusia en ole maistanut. Helppo thedä itse omat muusit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
lue se ohje paketin kyljestä. tässä mun muusissa lukee lisää 1tl suolaa.
Tiedän kyllä, ei maistu siltikään millekään, enemmän saa laittaa.
Laita 2 teeluisikallista ja merisuolaa, eikä mitään pan jauhetta.
Vierailija kirjoitti:
Mikset tee muusia kunnon perunoista? Ei tarvitse kun kuoria ja keittää suolalla maustetussa vedessä ja sitten vaan muussiksi, voita ja maitoa sekaan.
Olisko vaikka siksi, että jauheen lisääminen kiehuvaan veteen on huomattavasti nopeampaa, kuin "kuoria ja keittää suolalla maustetussa vedessä ja sitten vaan muussiksi, voita ja maitoa sekaan". Siksihän ihmiset valmisjuttuja käyttää.
Mummon muusissa on joku kauhea sivumaku, sitä kai tarkoitat? Onneksi se puuttuu Lidlin muusista! Luulin inhoavani pussimuusia, mutta sitten maistoin puolipakolla Lidlin muusia ja nyt meilläkin joskus syödään sitä.
Vierailija kirjoitti:
Mikset tee muusia kunnon perunoista? Ei tarvitse kun kuoria ja keittää suolalla maustetussa vedessä ja sitten vaan muussiksi, voita ja maitoa sekaan.
Osaan kyllä tehdä perunamuusia jos halua, kiitos vaan ohjeesta.
Siksi tein nyt lidlin, kun haluan syödä joksu kaapissa oleviakin ruokia pois. Enkä kyllä mitään muusia itse alkaisi nyt vääntämään näin lämpimä'llä, ihme että tuli edes valmismuusia tehtyä ja kalapihvit lämmitettyä uunissa., s
Sitäpaitsi on vain uusia perunoita ja niistä on turha muusia tehdä, ovat hyviä sellasenaan.
Kaikissa valmistuotteissa on lisäaineineita. Itsetehty kotiruoka on parasta.
Lidlin muusi on ihan parasta näistä valmismuuseista. Mä laitan sekaan myös palan voita, siitäkin saa suolaisuutta.
Pussimuusi tehdään rapsuttamalla hilsettä setämiesten palleista ja jalkapohjista.
Vierailija kirjoitti:
Mummon muusissa on joku kauhea sivumaku, sitä kai tarkoitat? Onneksi se puuttuu Lidlin muusista! Luulin inhoavani pussimuusia, mutta sitten maistoin puolipakolla Lidlin muusia ja nyt meilläkin joskus syödään sitä.
Ei oo mitään sivumakua vaan HYVÄ maku, samanlaista kuin peruskoulussa aikoinaan on mummonmuusi.
Tarkotat varmaan felixin muusia, se maistuu myrkyltä.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki Lidlin tuotteet maistuvat ihan hirveältä.
Ootko varmasti maistanut jokaista tuotetta?
lue se ohje paketin kyljestä. tässä mun muusissa lukee lisää 1tl suolaa.