Tuleeko makkarasta hyvää mikrossa vai laitanko suosiolla kunnon uuniin?
Vähän makkaroita harrastavana kun ei ole tietoa tästä.
Kommentit (15)
Mikrossa ei tule hyvää, uunia on turha lämmittää yhden nakkaran takia, paista siis pannulla.
Mikrossa tehtynä tulisi vaan vähemmän tiskiä. Onko se mikromakkara ihan syöntikelvotonta?
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa tehtynä tulisi vaan vähemmän tiskiä. Onko se mikromakkara ihan syöntikelvotonta?
On se syömäkelvotonta. Jos uunissa on grillivastukset niin paistuu nopeammin, ja foliolla ei tuu tiskiäkään, ei tarvitse edes lautasta.
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa tehtynä tulisi vaan vähemmän tiskiä. Onko se mikromakkara ihan syöntikelvotonta?
ihan ok kunhan tökkäät haarukalla reiät ennen mikroa.
...Tai sitten kokeilisin paistinpannulla leivinpaperia välissä jos ei nappaa tiskaaminen.
Ei paistinpannua tarvitse tiskata jonkun makkaran takia. Sen kun pyyhkäisee pahimmat pois ja kas siinä voi paistaa kananmunia.
Vierailija kirjoitti:
Ei paistinpannua tarvitse tiskata jonkun makkaran takia. Sen kun pyyhkäisee pahimmat pois ja kas siinä voi paistaa kananmunia.
Niin minäkin usein vaikkapa sitten seuraavana päivänä kiehautan vähän vettä ja tyhjennän ja lykkään uuden ruoan paistumaan.
Mites olisi pöytägrilli,jos sellaisen omistaa. Siinäkin voi käyttää leivinpaperia, niin eipä tarvi putsailla.
No aika paljon riippuu myös siitä, millainen makkara on kyseessä. Makkara mikrossa yleisesti ei niin hyvä idea, mutta esim joku raakamakkara sit jo täysin tuhoon tuomittu idea.
mitä rasvaisempi niin sen paremmin onnistuu mikrossa. halkaise pitkittäin kahteen osaan äläkä lämmitä liikaa. uunissa toki parempaa mutta käy se noinkin.
Makkarasta saa hyvän jos pistää leivänpaahtimeen kahdeksaksi minuutiksi 300W teholla.
Onko punalaputettua ja pakastimesta otettua?
Jos ei ole grillia niin laita uuniin tai paista pannulla.