Osaako joku auttaa? Jauhelihan sulatus kylmässä vedessä
Jos sulatan jauhelihapaketin kylmässä vedessä, kauanko suunnilleen siihen pitää varata aikaa? Olen ensimmäisen kerran elämässäni pakastanut ja nyt siis ensimmäistä kertaa sulattamassa, mutta en tiedä yhtään kauanko prosessiin menee.
Osaako kukaan auttaa kauanko suunnilleen menee, paketin koko 400g.
Ei tarkkaa aikaa tarvitse tietää, mutta jos haluan vaikka illalla paistaa, niin täytyykö jo aamulla laittaa sulamaan vai riittääkö iltapäivästä?
Kommentit (6)
Miks se pitää veteen laittaa? Itse otan aamulla jääkaappiin ja paistan illalla.
Tuollaisia tilanteita varten pakastan jauhelihan pakastepussissa ohuena levynä ja laitan sen jäisenä pannulle - pussi tietenkin poistettuna - ei tarvitse erikseen sulatella.
Paketti aamulla huoneen lämpöön ja illalla on sula. Noin minä teen.
Kun luin esim tämän, jossa kerrotaan ettei kannata sulattaa edes jääkaapissa.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kriittinen-virhe-pilaa-pakas…
AP
Olen aina sulattanut pannulla ja levy ykköselle, kansi päälle ja käännän toisteppäin välillä. Kunnes pehmenee niin levy kuumaksi ja alan paistelemaan. Lihapullia en tee pakaste jauhelihasta vaan ne voi sitten pakastaa valmiina.
iltapäivällä riittää