Oikea ruoka oikeaan vuorokauden aikaan
Olen tapaillut yhtä miestä jonkun aikaa ja ekoja kertoja kun olin hänen luonaan, ihmetystä aiheutti ruoka. Mies saattaa aamiaiseksi syödä jotain "lämmintä ruokaa" ei mitään välipaloja, esim. hedelmiä tms. Seuraava ruoka, lounas, voi olla vaikka puuroa. Sitten "iltapala" on kunnon ateria. Päivällinen jää kokonaan välistä. Outoa touhua.
Kommentit (13)
Vain suomalainen luulee että päivällinen kuuluu syödä neljältä.
Mitäs sitten? Itse saatan syödä "aamupalaa" vasta alkuillasta (siis jotain puuroa, mysliä) ja aamiaiseksi kanaa ja riisiä. Mitä vikaa?
Joissain maissahan on tuollainen kolmen tai kahden aterian rytmi. Eli aikuiset saattaa juoda kahvin aamulla, lounaaksi jotain pientä ja iltapalaksi sitten iso ateria. Suomessa syödään aika paljon, usea aikuinenkin sen viisi kertaa päivässä.
Vierailija kirjoitti:
Joissain maissahan on tuollainen kolmen tai kahden aterian rytmi. Eli aikuiset saattaa juoda kahvin aamulla, lounaaksi jotain pientä ja iltapalaksi sitten iso ateria. Suomessa syödään aika paljon, usea aikuinenkin sen viisi kertaa päivässä.
Se myös näkyy ylipainoisuutena ja sairauksina.
Ajattele, jenkeissä ihmiset syövät aamupalaa jopa illalliseksi (breakfast for dinner)!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joissain maissahan on tuollainen kolmen tai kahden aterian rytmi. Eli aikuiset saattaa juoda kahvin aamulla, lounaaksi jotain pientä ja iltapalaksi sitten iso ateria. Suomessa syödään aika paljon, usea aikuinenkin sen viisi kertaa päivässä.
Se myös näkyy ylipainoisuutena ja sairauksina.
Jaa kumpi tapa? Nuoret ranskalaiset 2-3 kertaa päivässä syöväthän tukehduttavat nälkänsä tupakkaan. Ylipainoisiahan Ranskastakin löytyy yhtälailla.
Itselleni sopii suomalainen viiden aterian rytmi, jos aamupäivästä jätän aterioita väliin, ahmin illalla.
Hänhän syö päivällisen, mitä sinä sekoilet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joissain maissahan on tuollainen kolmen tai kahden aterian rytmi. Eli aikuiset saattaa juoda kahvin aamulla, lounaaksi jotain pientä ja iltapalaksi sitten iso ateria. Suomessa syödään aika paljon, usea aikuinenkin sen viisi kertaa päivässä.
Se myös näkyy ylipainoisuutena ja sairauksina.
Jaa kumpi tapa? Nuoret ranskalaiset 2-3 kertaa päivässä syöväthän tukehduttavat nälkänsä tupakkaan. Ylipainoisiahan Ranskastakin löytyy yhtälailla.
Itselleni sopii suomalainen viiden aterian rytmi, jos aamupäivästä jätän aterioita väliin, ahmin illalla.
Sulla on siis vikaa ruuan sisällössä, siithän se ahmimisen halu johtuu.
Paino-ongelmiinhan tuo helposti johtaa.
Vierailija kirjoitti:
Paino-ongelmiinhan tuo helposti johtaa.
Miten niin, jos kalorit pysyy sopivana?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joissain maissahan on tuollainen kolmen tai kahden aterian rytmi. Eli aikuiset saattaa juoda kahvin aamulla, lounaaksi jotain pientä ja iltapalaksi sitten iso ateria. Suomessa syödään aika paljon, usea aikuinenkin sen viisi kertaa päivässä.
Se myös näkyy ylipainoisuutena ja sairauksina.
Jaa kumpi tapa? Nuoret ranskalaiset 2-3 kertaa päivässä syöväthän tukehduttavat nälkänsä tupakkaan. Ylipainoisiahan Ranskastakin löytyy yhtälailla.
Itselleni sopii suomalainen viiden aterian rytmi, jos aamupäivästä jätän aterioita väliin, ahmin illalla.
Syöt siis jonkun määräämän rytmin mukaan, et oman kehosi tarpeita ajatellen. Ei mikään ihme, että tulee ahmittua :D:D
Minä söin totuttuun lounasaikaan banaanin, juuri nyt syön kaalikeittoa ja illalla ruokailen siinä kahdeksan, yhdeksän maissa. Välipaloja en liiemmin harrasta.
No mun kaveri herää vasta klo 15-16 aikaan. Syö sitten "aamupalaa" eli kahvia ja voileipää, klo 16-17 aikoihin. Päivällinen on joskus keskiyön jälkeen. Kukin tavallaan.