Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika: Lohikiusaus?

Vierailija
09.07.2019 |

Pitääkö lohikiusaukseen laitettava lohi paistaa ensiksi?
Ohjeessa ei mainita mitään paistamisesta, mutta mielestäni äitini paistoi. Onko maussa eroa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsyy uunissa, elä hemmetissä paista sitä kuoliaaksi!

Vierailija
2/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kypsyy uunissa, elä hemmetissä paista sitä kuoliaaksi!

Se on varmaan jo kuollut. :(

Tuollaisia suikaleita.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saanko tulla luoksesi syömään?

On nälkä.

Vierailija
4/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohisilppu kypsyy tyyliin sekunneissa. Miksi se pitäisi paistaa ensin?

Vierailija
5/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niillehän ihan hetki kypsyä, joten älä paista.

Vierailija
6/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohisilppu kypsyy tyyliin sekunneissa. Miksi se pitäisi paistaa ensin?

Jos maku muuttuu. Onhan uunissa paistettu liha ja pannulla paistettu lihakin ihan eri makuista. Jotkuthan tekee karjalanpaistin vain uunissa, meidän suvussa ehdottomasti paistetaan eka pannulla, sitten uuniin.

Mutta ok, laitan suoraan uuniin.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai niin, KIITOS!

Ap

Vierailija
8/8 |
09.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lohisilppu kypsyy tyyliin sekunneissa. Miksi se pitäisi paistaa ensin?

Jos maku muuttuu. Onhan uunissa paistettu liha ja pannulla paistettu lihakin ihan eri makuista. Jotkuthan tekee karjalanpaistin vain uunissa, meidän suvussa ehdottomasti paistetaan eka pannulla, sitten uuniin.

Mutta ok, laitan suoraan uuniin.

Ap

Eri tyyppisiä lihoja. Punaisiin lihoihin otetaan pinnat paistinpannulla eka, että nesteet pysyy lihan sisällä. Näin lihat pysyy mehukkaina, eikä kuivahda.

Kalalle ei pysty laittamaan pintoja kiinni... Kala paistetaan yleensä liian kypsäksi liian kuumassa. Eli jos esim uunilohta tekis, niin uuni korkeintaan 150 astetta ja vartti.

Kiusauksessa peruna vaatii pidemmän kypsytys ajan. Eikä siellä joukossa lohen ylikypsyys ja kuivuus niin tunnu.