Mähän sanoin....HELLEAALTO vyöryy takaisin Suomeen
Porukka ilakoi viime viikolla kun kärvennyskupla väistyi. Silloin jo sanoin (tiesin) että helteet alkaa tällä viikolla ja jatkuu elokuun puoliväliin. Kennostoasukkaat paahtuvat kuin onat aamu paahtikset ja sitten he nukkuvat kauppojen lattioilla, niinkuin viime kesänä.
Jippiii, laitan aina illalla viilentimen päälle ja nautin auringosta päivät ja nukun mukavasti yöt.
Lämpö puskee jälleen Suomeen - lauantaina jopa +27!
https://www.iltalehti.fi/saauutiset/a/a3dc7b36-00bf-4e6e-900c-b46a48c02…
Kommentit (13)
Ei, ei, ei, ei. Onneksi ei vaikuta ihan niin piinalliselta sentään.
Mahtavaa! Tänään oli ihan kivan lämmin, 23, mutta lisää kaivataan. Helteet on <3
Suomessa on hyvin harvoin yliläpimiä öitä. Tämä kennoasukas osaa kyllä viilentää kämpän yöllä.....
Hellehullun saama palkinto on ihosyöpä 😎
Vierailija kirjoitti:
Lomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomakesäloma.
ALKAA maanantaina 😁
Ootpa lapsellinen.
Vierailija kirjoitti:
Helteellä tarkenee hyvin istua varjossakin
Vierailija kirjoitti:
Ja mitenhän nuo liittyy toisiinsa?
Ei tuossa linkin jutussa sentään elokuuhun asti helteen jatkumisesta mitään puhuttu, onneksi. "Aikamoista sahausta", meteorologi sanoi vain ja ennusti, että helteen jälkeen taas kylmä ilmamassa tullee Suomeen.
Jos viimekesäinen toistuu, liityn Greta Thunbergin joukkoihin :D
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Lomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomalomakesäloma.
ALKAA maanantaina 😁