Mikä idea on makaronisalaatissa?
Miksi sitä pastaa pitää sotkea pilaamaan hyvät aineet?
Kommentit (91)
Vierailija kirjoitti:
Sotkea pilaamaan hyvät aineet? Miten se pasta pilaa tai sotkee? Mä teen usein pastasalaattia retkievääksi. Helppo syödä, maistuu sekä aikuisille että lapsille.
Niin eihän se tietty pilaa, jos muutkin aineet on huonoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sotkea pilaamaan hyvät aineet? Miten se pasta pilaa tai sotkee? Mä teen usein pastasalaattia retkievääksi. Helppo syödä, maistuu sekä aikuisille että lapsille.
Niin eihän se tietty pilaa, jos muutkin aineet on huonoja.
Onko sulla kaikki hyvin?
En ole koskaan tajunnut sen ihanuutta. Kylmä pasta on minusta ällöttävää, ja se on usein vielä sotkettu majoneesiin, mikä tekee siitä kaksin verroin inhottavaa.
Minulle ajankohtainen juuri nyt. Huomenna lähdetään ajamaan 1000 km ja aion ottaa evääksi kylmälaukkuun itse tehdyn makaronisalaatin. Hyvää vaihtelua voileiville.
Vihannesten kanssa, tummalla pastalla ja kastikkeen valitsemalla siitä saa terveellisen. Ei ole pakko hukuttaa majoneesiin.
Muuten vain se on hyvää salaattivalikoiman lisäkkeenä.
Ei se ole salaattia sen enempaa kuin hedelmakarkit on hedelmia...
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan tajunnut sen ihanuutta. Kylmä pasta on minusta ällöttävää, ja se on usein vielä sotkettu majoneesiin, mikä tekee siitä kaksin verroin inhottavaa.
En mä ikinä majoneesia laita, vaan pestoa tai öljyä ja yrttejä.
nro 1
En tiedä, kun en syö pastaa missään muodossa.
Se tekee salaatista ruokaisamman ja säilyy kylmässä.
Se on vaan yksi tapa syödä pastaa.
No älä laita pastaa salaattiisi, jos et tykkää. Kuinka avuttomia ihmiset ovat nykyään?
Makuasia.
Kilpaillaan nyt kumminkin kenellä paavillisin salaatti.
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan tajunnut sen ihanuutta. Kylmä pasta on minusta ällöttävää, ja se on usein vielä sotkettu majoneesiin, mikä tekee siitä kaksin verroin inhottavaa.
Kunnon majoneesia ei todellakaan pidä pastalla pilata.
Veikkaan että ideana on syödä se, mutta mistä sitä tällä palstalla koskaan tietää...
Vierailija kirjoitti:
Se tekee salaatista ruokaisamman ja säilyy kylmässä.
Ruokaisampaa, mitä se tarkoittaa? Pastassahan on aikalailla kaikkia ravintoaineita huomattavasti vähemmän kuin muissa tavallisissa salaattiaineksissa. Eli jos jotain, niin pasta LAIMENTAA salaattia, eli vähentää vitamiinien, kuidun, proteiinin, jne määrää per salaatin tilavuus/paino.
En ole ap, ja mä olen myös aina ihmetellyt pastasalaatteja. Tykkään kyllä pastasta, mutta kylmää pastaa salaatissa??
No, ei mun ole onneksi pakko niitä syödä
En laita pastasalaattiin majoneesia. Pestoa kyllä. Tai juustosalaattiin se tulee ihan sellaisenaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se tekee salaatista ruokaisamman ja säilyy kylmässä.
Ruokaisampaa, mitä se tarkoittaa?
Energiaa.
Ei sitä yleensä kai syödäkkään varsinaisen salaatin asemasta ja siksi onkin harhaanjohtavaa, että sen nimi on pastasalaatti. Minusta ihan kiva retkieväs tai kotonakin syötävä. Itse kun tekee niin voi valita ainekset eikä ole pakko hukuttaa majoneesiin. Se on siis vain yksi tapa syödä pastaa.
Sotkea pilaamaan hyvät aineet? Miten se pasta pilaa tai sotkee? Mä teen usein pastasalaattia retkievääksi. Helppo syödä, maistuu sekä aikuisille että lapsille.