Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Täytekakun täyttäminen

Vierailija
29.05.2019 |

Antakaahan vinkkejä, miten täyttäisin täytekakun. Yo-juhliin. Raparperihilloa olisi itse tehtynä, muuta hilloa sitten kaupasta. Rahkaa? Banaania? Mitä suosittelette.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.

Vierailija
2/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.

Kiitos. Ei siis mitään rahka-hillotäytettä? Millä kostutus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaan laita banaania!

Vierailija
4/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ei ainakaan mitään 90-luvun mansikkahillo-banaani yhdistelmää😂

Vierailija
5/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen valion ohjeella kakkupohjan perunajauhoista, joista vaihdan puoli desiä vehnään.

Laitan väliin vattuhilloa ja kerma+rahka sekoitusta. Päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä ja liivatesokeria.

Reunojen kuorrutus kermarahkalla. kostutus jollakin mehulla.

Vierailija
6/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinappia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta raparperihillon kanssa sopii paksu vaniljakiisseli täytteeksi ja kinuskikuorrutus. Näin teen itse raparperihilloketäytekakun. Raparperi vaatii maitotuotetta, ja kinuski tuo sopivasti äkkimakeutta kirpeän raparperin vastapainoksi. Reunoille kermavaahtoa.