Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täytekakun täyttäminen

Vierailija
29.05.2019 |

Antakaahan vinkkejä, miten täyttäisin täytekakun. Yo-juhliin. Raparperihilloa olisi itse tehtynä, muuta hilloa sitten kaupasta. Rahkaa? Banaania? Mitä suosittelette.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.

Vierailija
2/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.

Kiitos. Ei siis mitään rahka-hillotäytettä? Millä kostutus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaan laita banaania!

Vierailija
4/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ei ainakaan mitään 90-luvun mansikkahillo-banaani yhdistelmää😂

Vierailija
5/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen valion ohjeella kakkupohjan perunajauhoista, joista vaihdan puoli desiä vehnään.

Laitan väliin vattuhilloa ja kerma+rahka sekoitusta. Päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä ja liivatesokeria.

Reunojen kuorrutus kermarahkalla. kostutus jollakin mehulla.

Vierailija
6/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinappia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta raparperihillon kanssa sopii paksu vaniljakiisseli täytteeksi ja kinuskikuorrutus. Näin teen itse raparperihilloketäytekakun. Raparperi vaatii maitotuotetta, ja kinuski tuo sopivasti äkkimakeutta kirpeän raparperin vastapainoksi. Reunoille kermavaahtoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi viisi