Täytekakun täyttäminen
Antakaahan vinkkejä, miten täyttäisin täytekakun. Yo-juhliin. Raparperihilloa olisi itse tehtynä, muuta hilloa sitten kaupasta. Rahkaa? Banaania? Mitä suosittelette.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.
Kiitos. Ei siis mitään rahka-hillotäytettä? Millä kostutus?
Joo ei ainakaan mitään 90-luvun mansikkahillo-banaani yhdistelmää😂
Teen valion ohjeella kakkupohjan perunajauhoista, joista vaihdan puoli desiä vehnään.
Laitan väliin vattuhilloa ja kerma+rahka sekoitusta. Päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä ja liivatesokeria.
Reunojen kuorrutus kermarahkalla. kostutus jollakin mehulla.
Minusta raparperihillon kanssa sopii paksu vaniljakiisseli täytteeksi ja kinuskikuorrutus. Näin teen itse raparperihilloketäytekakun. Raparperi vaatii maitotuotetta, ja kinuski tuo sopivasti äkkimakeutta kirpeän raparperin vastapainoksi. Reunoille kermavaahtoa.
Mansikkahillo jossa on ripaus raparperihilloa mukana. Juomaksi lehmuksenkukkamehua kuoharilaseista.