Tykkäätkö riisikakuista?
Kommentit (19)
Ennemmin jyrsin vaikka pahvilaatikkoa.
Maissikakut on parempia. Erityisesti ne ohuemmat suolalla ja chian siemenillä maustetut, on kuin popcornia söisi.
Nutellaa päälle siihen maustamattomaan riisikakkuun. Omnom!
Kyllä. Syön maustamattomia maksamakkaran kanssa.
Maustamattomia syön maapähkinävoin ja omenan kanssa. Ne myös menee paremman puutteessa leivän korvikkeena, voita ja leikkelettä vaan päälle.
Joskus 90-luvulla ostin kerran riisikakkuja kokeeksi enkä tykännyt. Ne olivat mauttomia ja rakenne juuri styroksimainen. Tuskin niissä on tapahtunut muutosta.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Kamalan makuisia! Ihan kun pahvia söisi. En tajua miten bodarit vetää paketillisenkin kerrallaan! Mitä ne edes saa niistä??? Eihän noista tule paljoa pskaakaan edes kaloreita.
joo! Kaikki menee, mutta maustetut oikeaa himoruokaa.. paketti kerralla
En. Ovat huippunopeaa hiilaria ja maistuu pahvilta. Mieluummin syön kananmunan tai jotain muuta ravitsevaa.
Sulatan suklaata päälle ja pähkinämuruja myös.
Sourcream/punasipuli on mun herkku.
Hyviä, jos kaipaa hiilaripitoista, mutta vähäkalorista naposteltavaa illalla. Syön seesaminsiemenillä maustettuja, ripottelen tosi tulista tandoor masala -sekoitusta päälle. Njam! Parempaa ja terveellisempää kuin sipsit. Kerrallaan syön 1 - 2, ehkä kerran viikossa.
Syön joka päivä paketin. se on jotain hermoruokaa. Rapsahtelee.
Leipä aiheuttaa vatsavaivoja, joten riisikakut ovat kätevä välipala. Syön maustamattomia, laitan päälle oivariinia, juustoa, metvurstia.
Onhan ne terveellisempiä kuin vaikkapa sipsit, mutta valitettavasti se terveellisyys myös maistuu. Pahvikin on luultavasti maukkaampaa kuin riisikakut.
Tahini on myös namia päällä.
Noissa on hyviä makuja, halvin hyvä on se mis on maissia. Ja just ne ohuet missä siemeniä on nam.
Miksi ostaisin mauttomia ns. keksejä, kun maailma on makuja pullollaan??
Pidän yhtä paljon kuin styroksista.