Lihan aloitus - miten valmistus?
Kommentit (2)
Osta possun jauhelihaa ja keitä sitä melko vähässä vedessä n. 10min. Jätä keitinlientä vähän lihan joukkoon ja soseuta sauvasekoittimella tai muusaa haarukalla. Jaa kerta-annoksiin esim. jääpalalokerikkoon (jos sellaisen omistat), pieniin muovipusseihin tai pilttipurkkeihin. Pakasta, niin saat valmistettua suurempia määriä kerralla odottamaan käyttöä.
Kun lapsi on tottunut lihaan ruokavaliossa, voit käyttää vähän mausteita keitinvedessä, esim. pippuria, sipulia jne. Näin vauva tottuu vähitellen mausteisiin ja siirtyminen koko perheen ruokaan on myöhemmin helpompaa. Samaa menetelmää voi käyttää kaikissa muissakin lihoissa. Jauhettuna saa nykyään broileria ja kalkkunaakin.
Hyviä vinkkejä löytyy myös äitiyspakkauksen ruokavihkosesta.
Elikkäs,meillä olisi tarkoitus aloitella possun maistelu,mutta näin ei-kokkausihmisenä ajattelin kysellä kuinka olette lihan valmistaneet?
Keittämälläkö? Kuinka kauan pitää keittää?
Kiitos vastauksistanne!