vadelmapuree? Soosi? Sorbetti? Miten tekisin, tomusokeria + vadelmaa, olisiko hyvä?
help!
Jos tahtoo maukasta pyree/soosi mikä se sit onkaan nimeltään...
Niin voiko vain sörssätä haarukalla kotimaista pakastevattua ja siihen tomusokeria.
Onko tuoreet parempia, ulkomaiset?
Entäs, jos vaan ottaa sorbettia purkista?
Olen totaalinen keittiöuuno, mielipiteitä?
Kommentit (7)
mutta googlettamalla tulee jokaiselta tekotavalta omakehua, täältä se kokemuksen arvokas lisämauste eli mielipide, nk vertailu tai mammojen vannoutunut "älä sitten ainakaan tätä tee" -pointti.
Siinä mielessä googletus olisi turhaa.
Mikä on av mamman mielestä hyvä käytäntö? (kysymys uusiksi) 😊
Vadelmia (tuoreita tai pakastettuja) ja sokeria kiehautetaan kattilassa, kunnes rakenne hajoaa. Tai soseutat vadelmia ja tomusokeria sauvasekoittimella pyreeksi. Ei sen kummempaa.
saa myös kertoa, mitä tyyliä ravintoloissa käytetään.
Slurps.
Vierailija kirjoitti:
Vadelmia (tuoreita tai pakastettuja) ja sokeria kiehautetaan kattilassa, kunnes rakenne hajoaa. Tai soseutat vadelmia ja tomusokeria sauvasekoittimella pyreeksi. Ei sen kummempaa.
Ja jos haluat sileämpää nii painat siivilän läpi.
Vierailija kirjoitti:
Vadelmia (tuoreita tai pakastettuja) ja sokeria kiehautetaan kattilassa, kunnes rakenne hajoaa. Tai soseutat vadelmia ja tomusokeria sauvasekoittimella pyreeksi. Ei sen kummempaa.
Tänx!
Tää olikin hyvä.
Mä en muistanut/ hiffannut jotenkin yhtään, että keittääkin voisi.
Paras!
paljastakaa...
Laitatteko siihen vaniljasokeria tai sitruunaa?
Kun joskus saa niin hyvää. 😊
Yksinkertaisinta olisi ollut googlettaa "vadelmapyree" ja saada reseptit, joista valita.