Kananpojan jauhelijahassa valkoista kovaa tavaraa
Kariniemen pakkauksessa oli lihan joukossa valkoista sitkeää ja kovaa materiaalia. Liekö olllut jännettä koipea tai nokkaa tai jotain muovia. Luulin sitä ensin asiaankuluvaksi mutte se tehosekoittimellakaan musertunut. Pilasin koko uunipihvitaikinan. Harmittaa.
Kommentit (6)
Laita palautetta Kariniemelle.
Kananjauheliha on mielestäni vähän hankalaa käyttää, mössömäistä ja tarttuvaa. Keittämällä valmists on helpointa. Siksi ostan kanaa yleensä muussa muodossa.
Ongi palasia talteen, laita pakastimeen ja kokeile keittää muutamia josko yhtään pehmenevät, jos ei niin valmistajalle reklamaatiota, tai voi laittaa suoraankin.
Sidekudosta. Jauhelihaan otetaan vain rasvaisimmat ja muusta ylijäävä osuus. Sinne pannaan silmät suolet jalat siivet. ei oel ihme että inhottaa
Tai luuta