Ällöttävä entrecote - rasva pois?
Hyi hemmetti. Ostin kuutioitua entrecotea, josta tein järkyttävän ällöttävän pahaa stroganoffia. Saako lihasta mitenkään liuotettua tuota rasvaa pois niin ettei mulju suussa? Haudutin kyllä tuota paskaa reilusti yli tunnin ja yriton leikellä ylimääräisen rasvan kuutioista pois. Silti nuo jämät, suussa muljuvat limaiset rasvaklimpit ovat oksettavia.
Kommentit (3)
Asun ulkomailla, ja se oli halvin jäljellä oleva liha lihatiskillä. Itsekin katselin kyllä, että tulee vähän turhan paljon hintaa kun 4€ joutuu 400 grammasta maksaan. On kuiteskin tuplahinta tavallisesti halvimpaan naudanlihaan, jota yleensä otan jauhelihaksi. En vain jaksanut vaihtaa eri kauppaan yhden pikku lihapalan takia.
Eipä sille mitään voi. Entrecote sopii vain grilliin, jossa se säilyy mehevänä ja osa rasvasta tirisee grilliin.
Kuka tekee yleensä stroganoffia entrecôtesta, siihen kävisi halvempi liha.