Juustokakkuun ohje -olen onneton leipuri
Olen ajatellut tehdä juustokakun Philadelphian uudesta maraBou tuorejuustosta. Voinko sekoittaa sen tavalliseen tuorejuustoon, että kakusta ei tulisi liian suklainen? Vai onko tuhoon tuomittu idea?
Kakun ajattelin tehdä ilman liivatetta ja kaivaa jostain netin uumenista helpon ohjeen.
onko väliä käyttääkö kaurakeksejä vai digestiviä?
Kommentit (7)
Näin ohjeen, jossa ei ollut liivatetta. Siinä oli mm. Kermaa, tomusokeria... Yön yli kovetetaan jääkaapissa.
Tällä ohjeella olen saanut onnistumaan, olen todella surkea leipuri. Voi varmaan soveltaa noita juustoja, ja kaurakeksejä olen käyttänyt pohjassa, vaikka digestivejä ohjeessa onkin. Tämä siis ilman liivatetta. Syöntivalmis jäähdyttyään. Ja makukin oli hyvä :)
http://terhinkeittiossa.blogspot.fi/2009/07/new-york-cheesecake.html
[quote author="Vierailija" time="03.04.2013 klo 15:55"]
Tällä ohjeella olen saanut onnistumaan, olen todella surkea leipuri. Voi varmaan soveltaa noita juustoja, ja kaurakeksejä olen käyttänyt pohjassa, vaikka digestivejä ohjeessa onkin. Tämä siis ilman liivatetta. Syöntivalmis jäähdyttyään. Ja makukin oli hyvä :)
http://terhinkeittiossa.blogspot.fi/2009/07/new-york-cheesecake.html
[/quote]
tämä on todella hyvä juustokakku. Mutta tosiaan, uunissa paistettaviin ei yleensäkään tule liivatetta. En tiedä oliko AP uunissa paistettavaa kakkua tekemässä vai jääkaapissa hyydytettävää liivatteetonta.
Kiitos teille kaikille!
Nyt alkaa leipominen :)
Tuossa terhinkeittiössä -ohjeessa ihmetyttää se, että keksipohja pitäisi paistaa ennen täytteen lisäämistä. Siinä ei ole mitään järkeä, koska siinä ei ole mitään paistettavaa. Eli keksipohja hetkeksi jääkaappiin kovettumaan ja sitten täyte päälle ja uuniin.
T. kondiittori
Voit sekoittaa juustot. Maistele täytettä, niin tiedät onko liian suklainen. Mitä muuta aiot siihen laittaa? Jos et käytä liivatetta, miten pidät kakun koossa? Kummatkin keksit käy yhtä hyvin.