Mitkä kaks juustolajia juhlapöytään?
Kommentit (9)
Ja ne kolme erilaista, mutta toisiaan täydentävää oli mitä lajia???
Esim. Appenzeller, kovaksi juustoksi. Joku hyvä sinihome, esim. Viking tai Roquefort ja sitten joku hyvä valkoinen, esim. Maalais Brie.
Onko nämä jälkkäreitä vai alkupaloja?
Vierailija kirjoitti:
Esim. Appenzeller, kovaksi juustoksi. Joku hyvä sinihome, esim. Viking tai Roquefort ja sitten joku hyvä valkoinen, esim. Maalais Brie.
Tai jos ei halua kahta homejuustoa, niin joku pehmeä kermajuusto kolmanneksi.
1
Vierailija kirjoitti:
Ritari, Aura ja tuorejuusto
No nyt on tyypillinen suomalainen juustopöytä häistä, jotka pidetään vanhassa kansakoulussa.
Vierailija kirjoitti:
Ritari, Aura ja tuorejuusto
Komppaan tätä. Meillä on ollut niin monia juhlia vuosien varrella, että on tiedossa, mikä menee ja mikä ei. Tuollainen perinteinen valikoima on varmasti suosittu.
Perinteisesti emmendal ja edam. Muu on turhaa hienostelua.
Kaksi on väärä määrä, vähintään kolme, jos ylipäätään laittaa juustoja juhlapöytään. Kahdesta ei tule kuin vihaiseksi.