Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitkä kaks juustolajia juhlapöytään?

Mää
20.03.2019 |

??

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaksi on väärä määrä, vähintään kolme, jos ylipäätään laittaa juustoja juhlapöytään. Kahdesta ei tule kuin vihaiseksi. 

Vierailija
2/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ne kolme erilaista, mutta toisiaan täydentävää oli mitä lajia???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. Appenzeller, kovaksi juustoksi. Joku hyvä sinihome, esim. Viking tai Roquefort ja sitten joku hyvä valkoinen, esim. Maalais Brie.

Vierailija
4/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko nämä jälkkäreitä vai alkupaloja?

Vierailija
5/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Esim. Appenzeller, kovaksi juustoksi. Joku hyvä sinihome, esim. Viking tai Roquefort ja sitten joku hyvä valkoinen, esim. Maalais Brie.

Tai jos ei halua kahta homejuustoa, niin joku pehmeä kermajuusto kolmanneksi. 

1

Vierailija
6/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ritari, Aura ja tuorejuusto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ritari, Aura ja tuorejuusto

No nyt on tyypillinen suomalainen juustopöytä häistä, jotka pidetään vanhassa kansakoulussa. 

Vierailija
8/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ritari, Aura ja tuorejuusto

Komppaan tätä. Meillä on ollut niin monia juhlia vuosien varrella, että on tiedossa, mikä menee ja mikä ei. Tuollainen perinteinen valikoima on varmasti suosittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteisesti emmendal ja edam. Muu on turhaa hienostelua.