Tyhmä kysymys ehkä, mutta miksi rahka on parempi laihduttajalle kuin jogurtti?
Kommentit (19)
Maustamatonta ja rasvaton rahka ei lihota. Siinä enemmän proteiinia.
Enemmän proteiinia, vähemmän hiilaria.
Ota purkit käteesi ja katso ravintosisältö!
Jogurtissa hitosti paljon enemmän sokeria ja minimaalisesti proteiinia.
(Maito)rahakssa on paljon proteiinia ja vähän rasvaa.
Sellaset jäkiruokarahkat nyt on ihan paskaa.
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[/quote]
Niinkö luulet?
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:40"]
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[/quote]
Niinkö luulet?
[/quote]
En luule vaan tiedän, on sitä tullut maistettua. Ei kai se ole mikään ihme, kun rasvaa ei saisi olla nimeksikään, ettei kansa lihoa entisestään.
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[/quote]
Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:44"]
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[/quote]
Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta
[/quote]
Aitoa rahkaa. Kirjaimistasi päätellen asut jossain rapakon takana, Keski-Euroopasta kyllä saa rahkaa. Toki myös rahkajälkiruokia mutta tavallinen rahka on niin pehmeän ja kermaisen tuntuista, ettei siihen tarvitse lisätä mitään. Tai jos haluaa jälkiruokaversion laittaa niin kermaa se ei vaadi.
Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:44"]
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]
Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!
t. ulkosuomalainen
[/quote]
Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta
[/quote]
Aitoa rahkaa. Kirjaimistasi päätellen asut jossain rapakon takana, Keski-Euroopasta kyllä saa rahkaa. Toki myös rahkajälkiruokia mutta tavallinen rahka on niin pehmeän ja kermaisen tuntuista, ettei siihen tarvitse lisätä mitään. Tai jos haluaa jälkiruokaversion laittaa niin kermaa se ei vaadi.
[/quote]
jatkoa vielä edelliseen: minun käyttämässä rahkassa on hurjat 4,4 grammaa rasvaa ja 101 kaloria/100 grammaa.
Suomestakin saa kermarahkaa nykyään. Siinä on 10% rasvaa. http://www.rainbow.fi/tuotteet/rainbow/elintarvikkeet/maidot-kermat-ja-hapanmaitovalmisteet/rainbow-kermarahka-rasvaa-10-250-g/
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]
Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.
[/quote]
On, vain reilu 3g/100g. Rahkassa lähemmäs 10g. Jogurtissa poikkeus on maustamaton Profeel-proteiinijogurtti, jossa proteiinia n.7g.
Laitanpa tähän vetailun vuoksi Valio Profeel maustamattoman ja Valio Arkijogurtin ravintosisällöt:
Profeel/100g:
Energiaa 200kj
Proteiinia 7,6g
Hiilihydraattia 2g
Rasvaa 1,1g
Arkijogurtti/100g:
Energiaa 330kj
Proteiinia 2,9g
Hiilihydraattia 12g
Rasvaa 2g
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]
Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.
[/quote]
Tässä ero on proteiinin määrässä. Rahkassa sitä on huomattavasti enemmän.
Ei rahka eikä mikään muukaan ruoka laihduta.
Ruoka ei laihduta, ruoka lihottaa.
Edellä ihmiset haluavat sanoa, että rahkasta tulee kylläisempi olo. Ehkä joku syö lounaalla sen vuoksi vähemmän.
[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 12:28"]
Ei rahka eikä mikään muukaan ruoka laihduta.
Ruoka ei laihduta, ruoka lihottaa.
Edellä ihmiset haluavat sanoa, että rahkasta tulee kylläisempi olo. Ehkä joku syö lounaalla sen vuoksi vähemmän.
[/quote]
Kukaan ei ole sanonut, että rahka laihduttaa.
En ymmärrä sitä, miksi Suomessa tuutataan sokeia joka paikkaan. Ja sitten samalla vouhotetaan rasvattomista tuotteista! Sokeri on todellakin PALJON suurempi paha kuin pari prosenttia rasvaa. Rasvaton jogurtti on mielestäni todella inhottavaa, läpikuultavaa ja vetistä limaa.
Ulkomailla steviaa käytetään paljon innovatiivisemmin kuin Suomessa, mistäköhän tämäkin johtuu? Ei tulisi mieleenkään ostaa limpparia, jossa on 30% vähemmän sokeria. Jos ei halua sokeria, sitä ei halua ollenkaan. Kokonaan stevialla makeutettu maistuu itselleni ainakin hyvin, kyse on kai lähinnä tottumisesta. Ingmanilla oli kokonaan stevialla makeutettu jogurtti mutta omassa kaupassani se oli ainakin piilotettu suunnilleen alahyllyn alle eli en ihmettele, jos monikaan asiakas ei sitä löydä :(
Samaa mä ihmettelen että miksi sokerittomia tuotteita on niin vähän. aina vaan vouhotetaan sen rasvan kanssa. Sokeri (hiilarit) on se suurempi paha. Olis kiva kun noi stevia tuotteet lisääntyis.. nyt on Felix tehnyt stevia ketsupin, odottelen että joku tekisin vaikka vadelmahilloa yms. joissa ei olisi sokeria ollenkaan..
rahkassa harvemmin on sokeria niin paljoa kuin jogurteissa.