Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko hernerouhetta tehdä itse?

Vierailija
04.03.2019 |

Hukkasin edellisen ketjun ja piti tehdä toinen.

Olen kallistumassa sille kannalle että pihvinuija ehkä on värkki millä onnistuu. Lisäksi kiinalaista tekoa oleva mylly olisi tilattavissa, ehkä n. 35 eurolla. Ei mitään laatutyötä ja epävarmaa toimisiko.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
04.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä aineksilla tekisit herneitä ja siitä sitten rouhetta. Haluaisin tehdä perunamuusia, mutta kun en osaa tehdä perunoita.

Vierailija
2/7 |
04.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milletti hernerouhe tehdään kuoritusta herneestä. En tiedä, miten kuorittuja herneitä saisi kotioloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
04.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin siis tarvitset hernerouhetta?

Vierailija
4/7 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt hernerouhetta.

Herneet likoamaan suolaveteen. Suolaa senkin takia että vaatii hiukan pidemmän liottamisen kuin yön yli.

Sitten keittämistä pienellä lämmöllä. Olen pari kertaa keittänyt ja ehkä liian varovasti. Voisi pidempikin keittäminen ehkä olla paikallaan.

Valutetut herneet yleiskoneeseen ja surauttaa. Tosin vaatii jonkun verran aikaa.

Saivasekoitin on liian tehoton. Luulen että hajoaa ennne pitkää.

Vierailija
5/7 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Milletti hernerouhe tehdään kuoritusta herneestä. En tiedä, miten kuorittuja herneitä saisi kotioloissa.

Kuorimattomuus ei haitannut syödessä millään lailla.

Vierailija
6/7 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mihin siis tarvitset hernerouhetta?

Kasvispihveihin.

Ehkö muuhunkin, kun oppii miten voi käyttää.

500g herneitä tulee n. 1100grammaa jauhelihaan verrattavissa olevaa massaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytin tätä reseptia ensimmäisellä kerralla. Ohjeessa maustemäärät liian pienet. Kasvispihveihin kannattaa laittaa mausteita reippaalla kädellä.

Muuten hyvä resepti, ja tosiaankin "kuoretonta hernerouhetta". En ole niin tyhmä, että antaisin tuon "kuorettomuuden" haitata oman rouheen käyttöä millään tavalla.

https://www.martat.fi/reseptit/hernerouhepihvit/

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kaksi