Kun ei syö eineksiä, ei tarvitse miettiä mitä syö.
Kommentit (8)
Kylä näin on. On aika helppoa olla kasvissyöjä, joka suosii kotimaista sekä lähituotantoa. Tosin syön kyllä kananmunia, mutta niiden alkuperä selviää pakkauksesta (Kultamuna, sellainen mintunvihreä pakkaus. Lattiakanojen munia)
Eli vain muiden tuotteiden pakkausseloiteissa ja myyntitiedoissa valehdellaan, mutta ei niiden, mitä sinä ostat? Mistä tiedät?
[quote author="Vierailija" time="18.02.2013 klo 08:33"]
Eli vain muiden tuotteiden pakkausseloiteissa ja myyntitiedoissa valehdellaan, mutta ei niiden, mitä sinä ostat? Mistä tiedät?
[/quote]
paljon ei voi vikaan mennä, jos ostaa pastaa, kanafilettä (ei marinoitua), kalaa kalatiskiltä, jauhelihaa (tässä voi toki olla riski, että ottaakin hevosen jauhelihaa ja tuoteselosteess valehdellaan), perunaa, riisiä, porsaan sisä/ulkofilettä, naudan sisä/ulkofilettä jne.
[quote author="Vierailija" time="18.02.2013 klo 08:43"]
[quote author="Vierailija" time="18.02.2013 klo 08:33"]
Eli vain muiden tuotteiden pakkausseloiteissa ja myyntitiedoissa valehdellaan, mutta ei niiden, mitä sinä ostat? Mistä tiedät?
[/quote]
paljon ei voi vikaan mennä, jos ostaa pastaa, kanafilettä (ei marinoitua), kalaa kalatiskiltä, jauhelihaa (tässä voi toki olla riski, että ottaakin hevosen jauhelihaa ja tuoteselosteess valehdellaan), perunaa, riisiä, porsaan sisä/ulkofilettä, naudan sisä/ulkofilettä jne.
[/quote]kyllä mä edelleen ihmettelen, miksi juuri sun ostamat tuotteet on sitä, mitä väitetäänkin, mutta muille vaan valehdellaan?
maailmallahan on ollut ruokaskandaaleita, joissa esim pastaan on leivottu sekaan sahajauhoja vehnän lisäksi, maitoon on sekoitettu melamiinia, viljoissa on homeita, jne. Miksi vain jauhelihan tuoteselosteeasa valehddellaan?
tää on sama kuin siloin kun asuin briteissä hullunlehmän taudin aikaan. Kaikki siellä puhui hapurilaisista ja miten ne tuhoaa aivot. Sunday roastista ei puhunut kukaan, vaikka samaa prionilihaa sekin oli.
Eikös sitä vähän aikaa sitten myyty värjättyä sikaa nautana? Tottakai jos ostaa raaka-aineet ja valmistaa itse niistä lähtien voi olla varmempi mutta ei täysin varma kuitenkankaan.
Meinaatko että lihavia ei ollut ennen kuin 80-luvulla keksittiin einekset? Tämä ois varmaan uutta tietoa kaikille lihavuustutkijoille. Kannattaa vinkata. Eihän ne einekset mitään luksusta ole, mutta väittäisin että lihoa voi ihan peruselintarvikkeillaki.
[quote author="Vierailija" time="18.02.2013 klo 09:19"]
Meinaatko että lihavia ei ollut ennen kuin 80-luvulla keksittiin einekset? Tämä ois varmaan uutta tietoa kaikille lihavuustutkijoille. Kannattaa vinkata. Eihän ne einekset mitään luksusta ole, mutta väittäisin että lihoa voi ihan peruselintarvikkeillaki.
[/quote]
No onhan se kyllä totta että nykyään niitä lihavia on PALJON enemmän kuin esim. 80-luvulla. Just tänään oli lehdessä juttua että lapsistakin jo 25% on ylipainoisia, mikä on uusi ennätys. Eli kyllä niillä eineksilläkin osuutensa on asiaan, ei tietenkään koko ilmiötä selitä.
kasviksissa on tuholais,yrkkyjä- jopa ddt:tä
jas
kalassa raskasmetalleja