Miten Mäkkäri huolehtii hygieniasta, jos joka toinen asiakas tilaa lihaa ja toinen vegeä?
Ehtivätkö työntekijät pestä käsiään tai vaihtaa hanskojaan joka välissä? Siinähän on riski että samoilla käsillä on koskettu pekoniin, lihaan ja soijapihviin.
Kommentit (15)
Miten nuo hygieniaan liittyvät? Samaa hygienitasoa kai noudattavat kaikessa ruoankäsittelyssä. Meinaatko tätä eettistä puolta?
Vegaanius ei ole fyysinen sairaus kuten esim. keliakia ja jotkut allergiat.
Ei mäkkärissä hygieniasta pahemmin huolehdita. Tampereella mäkkärin salaatissa luikerteli kastemato:
Kyllä hygieniasta täytyy pitää huoli, kun on ensin taputeltu kakkakikkareesta se vege-pihvi, niin kädet täytyy pestä hyvin, ennen kuin siirtyy ruuan valmistukseen.
Vierailija kirjoitti:
Ei mäkkärissä hygieniasta pahemmin huolehdita. Tampereella mäkkärin salaatissa luikerteli kastemato:
Pestäänkö salaattia ollenkaan, kun kerran iso kastemato päätyy lautaselle asti?
Miksi vege menisi mäkkäriin? Ihan vain päästäkseen taas valittamaan asioista?
Vierailija kirjoitti:
Miksi vege menisi mäkkäriin? Ihan vain päästäkseen taas valittamaan asioista?
No varmaan siksi että haluaa syödä mäkkiruokaa.
Ei kai minun neitseelliseen pihviini ole koskettu juureskäsillä, tai jopa kasviskäsillä? Olen uhri.
Mäkkärin pihvit on esikypsennettyjä pakasteita. Mahtaako koko puljussa olla raakaa lihaa ensinkään?
Vierailija kirjoitti:
Ei mäkkärissä hygieniasta pahemmin huolehdita. Tampereella mäkkärin salaatissa luikerteli kastemato:
Luomua. Pitääpä pyytää lisähintaa.
Entäpä muut ketjuttomat grillit? Koskeeko niissä lihapihvi kasvispihviin? Mäkkärissä nyt luulisi olevan ihan vakioidut standardit, ettei liha kontaminoi kasvispihviä.
Jos vegepihvi on koskenut koskenut lihapihviin etkä sitä maista, niin mitä tämä vaikuttaa mihinkään? Ap ole hyvä.
Ei niitä kuumia pihvejä käsin kosketella. Eikä se ole hygieniariski muutenkaan, jos kädet ovat puhtaat bakteereista eikä esim. ole kaivettu nenää.
Ja joka tapauksessahan siellä keittiön ilmassa on lihan ja kasvisten käryt sekaisin hengitysilmassa.