Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pullataikinan tehdä edellisenä päivänä ja leipoa vasta seuraavana

Vierailija
13.02.2019 |

Siinäpä kysymys

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Mori vanhan kansan ihminen tekeekin niin.

Vierailija
2/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tjoo, jääkaapissa se kohoaa todella hitaasti, esim. yön yli. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi. Teet taikinan normaaliin tapaan ja laitat jääkaappiin. Hiiva toimii kylmässä hitaammin, mutta taikina kohoaa hyvin. Tällä tavoin kohotetusta taikinasta tulee erittäin hyviä ja maukkaita pullia. 

Vierailija
4/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullataikinapakastettakin on kuulemma myynnissä, voiko siis itsekin onnistuneesti pakastaa, onko kukaan kokeillut?

Vierailija
5/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pullataikinapakastettakin on kuulemma myynnissä, voiko siis itsekin onnistuneesti pakastaa, onko kukaan kokeillut?

Kokeillut olen, mutta ei sitä varsinaiseksi onnistumiseksi voi sanoa. En tosin ole mikään mestarileipuri muutenkaan, eli ei ne pakastetut oikeastaan sen huonompia olleet kuin muutkaan, ehkä vähän lätsähtäneempiä. Mutta eipä se paljon maksa, jos kokeilet itse laittamalla seuraavasta pullataikinasatsista muutamia pullia pakastimeen.

Vierailija
6/6 |
13.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlettamalla löyty ihan ohjeitakin. En lukenu erooko jotenkin tavallisesta pullataikinasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi viisi