Jogurtin tekeminen kotona? Onnistuuko?
Olen rakastunut Valio A+™ luonnonjogurttiin ja voisin syödä sitä vaikka viisi purkkia päivässä. Siis melkein neljä kiloa. Vaivatta.
Jogurttikoneet yms. hautomalaatikot ovat silloin tällöin muodissa, mutta koska ne myös menevät pois muodista, minua epäilyttää niiden toimivuus. Jos käytän pohjana juuri tuota Valion luonnonjogurttia, saisinko aikaan samanlaista? Maun ohella nimenomaan koostumus on tuossa jogurtissa se, mistä minä pidän, joten olisi pettymys saada tulokseksi Bulgarian jogurtin tai juotavan (yäk) jogurtin kaltaista ainetta. Onko kokemuksia?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Olen kokeillut muutaman kerran, tulos oli sellaista viilimäistä venyvää ainetta, en tykännyt.
Juuri tuollaista olen epäillyt. En pysty koskemaankaan viiliin ja kiisseliin juuri tuon venymisen vuoksi.
ap
No em mä tiiä, toimiiko se et sitä a-jugua siemeneksi ja pörisemään. Sittehän on se astia ja sineet siihen fitlinen jogurttiin
Ihan hyvää jugurttia tulee. Kone on kuitenkin jäänyt pölyttymään, koska jugurtin tekeminen on hankalampaa kuin viilin valmistaminen: viilihän valmistuu ihan itsekseen huoneenlämmössä, kun laittaa maitotölkkiin reilun ruokalusikallisen valmista viiliä.
Olen kokeillut muutaman kerran, tulos oli sellaista viilimäistä venyvää ainetta, en tykännyt.