Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kellään tietoa, millainen on yksityinen päiväkoti Onnentupa Espoossa? Hoitoasiat tulevat ajankohtaiseksi vasta tammikuussa, mutta parempi aloittaa asioiden setviminen ajoissa.Ainokainen täyttää tammikuussa vasta vuoden ja mietityttää myös se, rohkeneeko niin pienen panna päiväkotiin...  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (3)

Remonttimiehen tyttö on ko. hoitopaikassa ja sitä on aina ylistetty minulle. Osaavat hoitajat, kannustava ilmapiiri, lapset oppivat nopsaan englantia ja samalla hyväksymään muita kulttuureita, juttelemaan rohkeasti erilaisten ihmisten kanssa...Mutta nämä siis toisen käden tietoja.

Vm

En missään nimessä suosittele. Päiväkodin johtaja kohtelee työntekijöitä huonosti, jonka vuoksi henkilöstön vaihtuvuus on suurta.Lisäksi ko.johtaja tekee aivan mielivaltaisia päätöksiä päivähoitomaksuihin liittyen, jotka eivät ole millään tapaa edes laillisia. Hygieniataso on mitä sattuu ja lapsille huudetaan kohtuuttomasti. Toinen englanninkielinen pk löytyy Tuomarilassa, josta olen puolestaan kuullut tasaisesti pelkkää hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tl

Täysin sama mieltä, päiväkodin johtaja on hankala ihminen ei kannattaa asioida hänen kanssa!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla