Söisitkö lohikeiton jonka päiväys toissapäivänä?
Eines jonka viimeinen käyttöpäivä oli siis toissapäivänä.
Kommentit (13)
Lämmittäisin kiehuvaksi, odottaisin että jäähtyy ja söisin sitten.
Kuulema rohkea rokan syö. Jos ei haisisi tavallista pahemmalta, söisin.
Haistaisin ja sitten söisin. Toimii kaikkeen paitsi broilerpyöryköihin joiden mikroilmasto pussissa haisee kananmunapierulle vaikka tuote olisi täysin kunnossa.
Söin juuri eilen sellaisen. Olen edelleen hengissä.
Lämmittäisin sen ja haistaisin ja maistaisin. Jos ei maistu tai haise pahalta niin söisin.
Mikä ihme siinä on, ettei ihmiset nykyään pysty päättelemään, onko ruoka vielä syömäkelpoista vai ei. Tuijotetaan vaan noita päiväyksiä, jotka on enemmän tai vähemmän randomeja (eikä edes ymmärretä 'parasta ennen' vs. 'viimeinen käyttöpäivä' vs. 'viimeinen myyntipäivä' eroja).
Sanoisin että jos ko. ruoka on ollut avaamaton ja oikein säilytetty, niin 99,9%:n varmuudella se on vielä aivan syötävää.
Avaapa se ja katso. Jos näyttää hyvältä, niin haista. Jos haiseekin hyvältä, niin maista. Jos vielä lisäksi maistuu hyvältä, niin syö.
Vierailija kirjoitti:
Kiehauttaisin ja söisin.
Tomaatti chevrekeitolle tein näin, oli yhden päivän yli viim. Kp.
Bataattivuoka taas pelkkä mikrotus, myös yhden päivän yli viim. käyttöpvän.
Hyvää oli! Ei oksettanut.
Vierailija kirjoitti:
Puetko itse?
😁
Luultavasti, joo.