Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Espanjalainen luomukasvis/hedelmä vai suomalainen ei-luomu

Vierailija
31.01.2019 |

Kumman valitset ja miksi?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaisen ei-luomun. Luomuviljelmät ovat kaikkialla maailmassa ei-luomuviljelmien vieressä, joten ötökät ja myrkyt ovat samat. Olen nähnyt muutamia espanjalaisia viljelmiä ja tuntenut kasvatusaineiden löyhkän pitkän matkan päähän, joten syön mahdollisuuksien mukaan vain suomalaista, joka omassa mielessäni on kasvanut puhtaassa maassa, vedessä ja ilmassa.

Vierailija
2/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välttelen kaikkea espanjalaista, sen verran kauheita juttuja olen siitä maataloustuotannosta lukenut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noita luomujuttuja ei kaikkialla valvota kovinkaan hyvin. Säännöksien mukaan voi olla luomua, mutta niitä sääntöjä venytellään niin paljon kuin vaan voidaan.

Vierailija
4/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö se luomutuotteiden roudaaminen tuhansien kilometrien päästä ikäänkuin torppaa koko kauniin ajatuksen?

Jos luomutuotteiden käytön tarkoitus on siis varjella planeettaa, eikä ainoastaan toimia instahifistelyn aamupalan pätemissmoothiessa.

#healthy #organic #bs

Vierailija
5/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valitsisin kotimaisen ei-luomun. Tuen mieluusti mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tuotteita.

Vierailija
6/6 |
31.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinpä, siinäpä sitä on valitsemista. Hedelmien kasvattaminen Suomen ilmastossa keskellä talvea syö kyllä energiaa, mutta minäkin epäilen että kuinkahan luomua se Espanjan luomutuotanto mahtaa tosiasiassa olla.

Tässä vaiheessa vuotta tomaatit kuitenkin maistuvat järkyttävästä hinnastaan huolimatta niin pahalta että jäävät useammin kaupan laariin kuin päätyvät ostoskoriini.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kahdeksan