Tuparit budjetilla? Mitä tarjottavaksi
Otsikko. Vieraita tulossa 6-8 + meitä on 2. Kokkaus/leipomistaidot rajalliset, mutta eivät olemattomat.
Kommentit (49)
Niin siis millä budjetilla eli minkä kokoisella budjetilla? 10 euroa vai 1000 euroa?
Vierailija kirjoitti:
Niin siis millä budjetilla eli minkä kokoisella budjetilla? 10 euroa vai 1000 euroa?
Aivan, 60-70 euroa voisi olla oikeaa kokoluokkaa. -Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin siis millä budjetilla eli minkä kokoisella budjetilla? 10 euroa vai 1000 euroa?
Aivan, 60-70 euroa voisi olla oikeaa kokoluokkaa. -Ap
Yhteensä vai per hlö...?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin siis millä budjetilla eli minkä kokoisella budjetilla? 10 euroa vai 1000 euroa?
Aivan, 60-70 euroa voisi olla oikeaa kokoluokkaa. -Ap
Yhteensä vai per hlö...?
Yhteensä toki, jos noin paljon olisi rahaa per henkilö en miettisi tätä vaan tilaisin pitopalvelun. Ja jos tuossa on liian vähän, niin ylipäänsä vinkkejä miten mahdollisimman halvalla. -Ap
Tapaksia. Pitää vaan valita ne, joita voi tehdä edullisista raaka-aineista. Espanjalainen perunamunakas, marinoituja kasviksia ja papuja, lihapullia, aiolia valmismajoneesista, paistetut chilillä maustetut perunat, vaaleaa leipää, vihreää salaattia. Jos budjetti sallii, lisäksi voi ostaa oliiveja, juustoa, chorizoa tms.
Naposteltaviksi kurkkua/porkkanoita/sipsejä dipin kanssa.
Jos tarkoitus on syödä lämmin ateria, niin Lidlistä saa esim. kanankoipia halvalla. Kotitekoista pizzaa saa myös tehtyä suhteellisen edullisesti jos valitsee halpoja raaka-aineita.
Pilko iso kulho vihersalaattia ja sitten erillisiin pieniin kulhoihin pilkottua tomaattia, kurkkua, sipulia, paprikaa, oliiveja, maissia, ym. vihanneksia. Kukin kokoaa omanlaisensa salaatin tarjolla olevista aineksista.
Paria erilaista salaatinkastiketta. Patonkia, levitettä ja muutamaa erityyppistä juustoa.
Paista uunissa kanansiipiä ja liha- ja kalapullia, jotka myös omiin kulhoihinsa tarjolle. Popparia, sipsejä ja dippiä. Makeaksi tarjottavaksi grillitikkuihin vuorotellen laitettuja mansikoita ja vaahtokarkkeja.
Nuo tarjottavat mahtuvat budjettiisi, ovat lisäksi simppeleitä laittaa.
Itse tehtyä kunnollista perunasalaattia ja vihersalaattia. Joku suolainen piirakka, esim. sipuli (tosi maukas ja superedullinen). Crackereita ja pari kunnon juustokimpaletta. Joku kakku, esim. porkkanakakku tai mutakakku.
Sit jää vielä booliin rahat. Tai viiniin.
Perinteinen iso kulho maksalaatikkoa illaksi ja purkki anjoviksia aamuksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin siis millä budjetilla eli minkä kokoisella budjetilla? 10 euroa vai 1000 euroa?
Aivan, 60-70 euroa voisi olla oikeaa kokoluokkaa. -Ap
No tuolla budjetilla unohtakaa koko juttu
Vierailija kirjoitti:
Pilko iso kulho vihersalaattia ja sitten erillisiin pieniin kulhoihin pilkottua tomaattia, kurkkua, sipulia, paprikaa, oliiveja, maissia, ym. vihanneksia. Kukin kokoaa omanlaisensa salaatin tarjolla olevista aineksista.
Paria erilaista salaatinkastiketta. Patonkia, levitettä ja muutamaa erityyppistä juustoa.
Paista uunissa kanansiipiä ja liha- ja kalapullia, jotka myös omiin kulhoihinsa tarjolle. Popparia, sipsejä ja dippiä. Makeaksi tarjottavaksi grillitikkuihin vuorotellen laitettuja mansikoita ja vaahtokarkkeja.
Nuo tarjottavat mahtuvat budjettiisi, ovat lisäksi simppeleitä laittaa.
Mansikoita tammikuussa...
Muutenkin tosi tylsää
Todellakin makaronilaatikkoa 200g per vieras (tämä on siis se edullinen osa) ja tottahan on kiva tarjota myös hiukan luksusta, joten loppuosa budjetista lohkaistaan Pirkka-samppanjalle.
Nakki/lihapulla/viinirypäle tikkuja
Raikkaita voileipiä
Nakkikääröjä
Pannukakkua hillolla
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pilko iso kulho vihersalaattia ja sitten erillisiin pieniin kulhoihin pilkottua tomaattia, kurkkua, sipulia, paprikaa, oliiveja, maissia, ym. vihanneksia. Kukin kokoaa omanlaisensa salaatin tarjolla olevista aineksista.
Paria erilaista salaatinkastiketta. Patonkia, levitettä ja muutamaa erityyppistä juustoa.
Paista uunissa kanansiipiä ja liha- ja kalapullia, jotka myös omiin kulhoihinsa tarjolle. Popparia, sipsejä ja dippiä. Makeaksi tarjottavaksi grillitikkuihin vuorotellen laitettuja mansikoita ja vaahtokarkkeja.
Nuo tarjottavat mahtuvat budjettiisi, ovat lisäksi simppeleitä laittaa.
Mansikoita tammikuussa...
Muutenkin tosi tylsää
No tämä selvä!! Eli siis EI näin. Kerrohan nyt masterchef, millainen on loistakas menu 60-70 euron budjetilla.
Kukaan ei ole vielä ehdottanut nyyttäreitä?
Jos tarkoitus on pitää kosteat tuparit, käyttäisin rahan juomatarjoiluihin ja muut tarjottavat sitten nyyttäriperiaatteella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pilko iso kulho vihersalaattia ja sitten erillisiin pieniin kulhoihin pilkottua tomaattia, kurkkua, sipulia, paprikaa, oliiveja, maissia, ym. vihanneksia. Kukin kokoaa omanlaisensa salaatin tarjolla olevista aineksista.
Paria erilaista salaatinkastiketta. Patonkia, levitettä ja muutamaa erityyppistä juustoa.
Paista uunissa kanansiipiä ja liha- ja kalapullia, jotka myös omiin kulhoihinsa tarjolle. Popparia, sipsejä ja dippiä. Makeaksi tarjottavaksi grillitikkuihin vuorotellen laitettuja mansikoita ja vaahtokarkkeja.
Nuo tarjottavat mahtuvat budjettiisi, ovat lisäksi simppeleitä laittaa.
Mansikoita tammikuussa...
Muutenkin tosi tylsää
No tämä selvä!! Eli siis EI näin. Kerrohan nyt masterchef, millainen on loistakas menu 60-70 euron budjetilla.
Mitä jos jokainen osallistuu 50€ niin saatte edes kohtuulliset juhlat.Noin pieni summa liikenee jokaiselta
Itsetehtyjä popcorneja, ovat lähes ilmaisia (pussi maissinjyviä reilun euron) ja voi maustaa oman maun mukaan (esim. inkivääri antaa erikoisen, hyvän säväyksen).
Itseleivottua focacciaa.
Dippivihanneksia (kurkkua ja porkkanaa, ehkä myös paprikaa). Pari kolme kermaviilidippiä.
Yksinkertainen booli esimerkiksi hedelmämehusta, spritesta, vissystä ja maustetusta viinasta.
Jos rahaa jää, niin vaikka viinirypäleitä tai karkkia loppurahalla.
Aika monet täällä ehdotetut tarjoilut eivät oikeasti menisi tuohon budjettiin.
Jaloviinaa hyvän päälle ymmärtäville ja muille Amarettoa.