Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekisikö perunasalaatin tänään vaiko huomisaamuna?!

Vierailija
30.12.2018 |

Milloin sinä teet sen?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomisaamuna tekisin. Syödään illansuussa, joten ehtii vetäytyä hyvin.

Vierailija
2/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomenna vasta. Ehtii hyvin maut tasoittua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Offcourse today, ehtii makustumaan.

Vierailija
4/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin valmista pottusalaattia kaupasta ja tuunaan sen huomenna vielä paremmaksi.

Vierailija
5/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuota makuuntumista minäkin mietin, toisaalta ehdin tekemään sen vaikka klo8 aamulla, koska olen lomalla. Njooh, taidan jättää aamuun ja keskittyä tänään oleiluun:)

Ps, mitä käytätte kastikkeena omassa versiossanne? Minä sekoitan kermaviiliä ja Hellmansin majoneesia joka parasta<3 ja tietty hieman sinappia, sokeriripsaus ja etikkaloraus.

Ap

Vierailija
6/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen niin, että keitän tänään illalla perunat. Huomenna aamulla teen itse salaatin, jota syödään sitten illalla, ja 1.1.2019.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuota makuuntumista minäkin mietin, toisaalta ehdin tekemään sen vaikka klo8 aamulla, koska olen lomalla. Njooh, taidan jättää aamuun ja keskittyä tänään oleiluun:)

Ps, mitä käytätte kastikkeena omassa versiossanne? Minä sekoitan kermaviiliä ja Hellmansin majoneesia joka parasta<3 ja tietty hieman sinappia, sokeriripsaus ja etikkaloraus.

Ap

Noilla aineksilla on ihan sama, vaikka ostaisit valmista. Sen sijaan ilman majoneesia ja maitotuotteita oleva ns. kirkas (saksalaistyyppinen) perunasalaatti on jo ymmärrettävämpää tehdä itse, kun tarjonta niissä on kaupoilla olematon.

Vierailija
8/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlis hyvää perunasalaattia. Kilon purkki alle 2 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tuota makuuntumista minäkin mietin, toisaalta ehdin tekemään sen vaikka klo8 aamulla, koska olen lomalla. Njooh, taidan jättää aamuun ja keskittyä tänään oleiluun:)

Ps, mitä käytätte kastikkeena omassa versiossanne? Minä sekoitan kermaviiliä ja Hellmansin majoneesia joka parasta<3 ja tietty hieman sinappia, sokeriripsaus ja etikkaloraus.

Ap

Noilla aineksilla on ihan sama, vaikka ostaisit valmista. Sen sijaan ilman majoneesia ja maitotuotteita oleva ns. kirkas (saksalaistyyppinen) perunasalaatti on jo ymmärrettävämpää tehdä itse, kun tarjonta niissä on kaupoilla olematon.

Mikäs sulla on ongelmana? Perunasalaatin ei kuulu olla "kirkas", mutta toki se on makuasia eli jatka toki valitsemallasi tiellä oli se sitten kirkas tai eines.

Oma makupalettini kyllä erottaa tehdaseinesversion (niissä on erittäin tunnistettava hieman pistävä einesmaku) itse tehdystä enkä koskaan valitsisi einesversiota itse tehdystä. Mutta makuasioita joten rauhaa vaan sinullekin.

Ap

Vierailija
10/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin tänään, se saa rauhassa makustua ja vetäytyä jääkaapissa. Tulee parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tuota makuuntumista minäkin mietin, toisaalta ehdin tekemään sen vaikka klo8 aamulla, koska olen lomalla. Njooh, taidan jättää aamuun ja keskittyä tänään oleiluun:)

Ps, mitä käytätte kastikkeena omassa versiossanne? Minä sekoitan kermaviiliä ja Hellmansin majoneesia joka parasta<3 ja tietty hieman sinappia, sokeriripsaus ja etikkaloraus.

Ap

Noilla aineksilla on ihan sama, vaikka ostaisit valmista. Sen sijaan ilman majoneesia ja maitotuotteita oleva ns. kirkas (saksalaistyyppinen) perunasalaatti on jo ymmärrettävämpää tehdä itse, kun tarjonta niissä on kaupoilla olematon.

No eikä ole sama asia, ihan eri makuisia. Kai susta on sama asia ostaa lihapullat ja muusi -eineruokakin kuin tehdä itse?

Vierailija
12/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunasalaattihörhö määrittää emännyyden tasoa 😂. Toki eines on saatanasta. Joko on makkarantekovehkeet esillä nakkien valmistusta varten?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vttu. Mä otan megapuriilaisen tai pizzan tuplajuustollla.

Vierailija
14/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin ehdottomasti tänään. Tosin minäkin teen nimeomaan kirkasta saksalaista versiota ja se ehdottomasti tulee paremmaksi jos ehtii vuorokauden verran vetäytyä. Ehkä majoneesipohjainen ei tarvitse samaa aikaa koska maut eivät samalla muutenkaan tavalla imeydy perunaan kuin öljy/etikka pohjaisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänä iltana teen.

Huomenna on parhaimmillaan illansuussa, kun on tarjoiluaika.

Vierailija
16/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän perunat tänään ja teen salaatti ykkösen oman makuni mukaan. Huomenna laajempaan yleisöön vetoavan kakkosversion lopuista perunoista. Kaikki voittavat.

Vierailija
17/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen huomenna. Kastikkeena kermaviili ja sekaan aiolia tai majoneesia tai mitä kaapista löytyykään, lisäksi sinappia ja jotain mausteita.

Jatkokysymys, mitä aineksia laitatte perunasalaattiin? Minä perunan lisäksi maustekurkkua, ehkä omenaa ja sipulia.

Vierailija
18/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä teen huomenna. Kastikkeena kermaviili ja sekaan aiolia tai majoneesia tai mitä kaapista löytyykään, lisäksi sinappia ja jotain mausteita.

Jatkokysymys, mitä aineksia laitatte perunasalaattiin? Minä perunan lisäksi maustekurkkua, ehkä omenaa ja sipulia.

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/perunasalaatti

Itse teen tuolla ohjeella, tosin kapriksia en aina laita.

Vierailija
19/19 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tekisin ehdottomasti tänään. Tosin minäkin teen nimeomaan kirkasta saksalaista versiota ja se ehdottomasti tulee paremmaksi jos ehtii vuorokauden verran vetäytyä. Ehkä majoneesipohjainen ei tarvitse samaa aikaa koska maut eivät samalla muutenkaan tavalla imeydy perunaan kuin öljy/etikka pohjaisessa.

Heh, majoneesi on pääasiassa öljyä, ja kananmunaa :D Lisäksi itsetehtyyn majoneesiin laitetaan myös etikkaa. Kananmunako sitten mielestäsi estää makujen imeytymisen siihen perunaan? 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän yksi