Voiko muscovadosokerin korvata ruokosokerilla?
Tai fariinisokerilla ehkä? Entäs ihan tavallisella sokerilla?
Kommentit (10)
Kyllä voi, muscovado on noista tummin ja voimakkain maultaan. Jos tarvitaan tummaa väriä ja paljon makua, saattaisin käyttää joko tummaa siirappia tai fariinisokerin ja tavallisen sokerin sekoitusta.
Olen tehnyt niin monta kertaa. Joskus ei vain raaski ostaa kaikkea.
Entä voiko muscovadon korvata ruokosokerilla? Kakussa.
Totta kai sen voi korvata millä tahansa sokerilla, mutta mausta tulee erilainen. Taikina jää myös vaaleammaksi. Fariinisokeri on parempi vaihtoehto, jos sitä on.
Sen sijasta voi käyttää ihan samassa suhteessa tavallista kidesokeria. Just etsin itsekin tietoa yhteen kakkuun. En viiti ostaa kaappiin seisomaan kalliimpia versioita. Muscovado on vaan kuulemma hyvä just tummissa leivonnaisissa.
Eiköhän tämä ole näitä makukysymyksiä. ☺️ Kaikista ei vaan voi tykätä ja onneksi ei edes tarvitse ja jouluna voikin syödä sellaista ruokaa, josta pitää. Itse kyllä tykkään jouluruuista, kuten laatikoista ja rosollista, mutta syötyä niitä tulee vain jouluisin.
Up