Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Graavilohi

Lotta
02.12.2018 |

Heippa,

apua! Söin ihan pienen palan graavilohta, jossa olikin päiväys mennyt eilen. 😐 Saattaako aiheuttaa oireita? 😐 Voi ei kun en huomannut yhtään 😑

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riski on mitättömän pieni. Mistä teitä huolestujia sikiää?

Vierailija
2/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tokkopa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitot siitä mitään oireita tulee. Nuo viimeinen käyttöpäivä- päivämäärät muutenkin usein etuajassa. Ennen vanhaan sellaisia ei ollut, syötiin kunhan haju ja koostumus olivat kohdillaan. Maalaisjärkeä saa käyttää. 

Vierailija
4/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaikille! Anteeksi, oon vaan vähän vainoharhainen, kun oon kerran kanasta ja kerran kalasta saanut ruokamyrkytyksen 😐

Vierailija
5/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et kai sä umpiopakattua graavilohta osta?

Maailman helpoin tehdä itse tuoreesta kalasta.

Kalaa saa kauppahallista.

Vierailija
6/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten voisikin tehdä mutta oon aivan käsi kalan fileoimisen suhteen, mutta varmaan he kyllä tiskillä sen fileoisivat kysyttäessä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos kaikille! Anteeksi, oon vaan vähän vainoharhainen, kun oon kerran kanasta ja kerran kalasta saanut ruokamyrkytyksen 😐

Ei hätää, täällä toinen samanlainen. :D Onhan se hyvä aina varmistaa! 

Vierailija
8/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kiitos kaikille! Anteeksi, oon vaan vähän vainoharhainen, kun oon kerran kanasta ja kerran kalasta saanut ruokamyrkytyksen 😐

Ei hätää, täällä toinen samanlainen. :D Onhan se hyvä aina varmistaa! 

Joo, vähän ehkä turhan vainoharhainen oon! :D Totta, on se hyvä niinkin. Kiitos :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Muuten voisikin tehdä mutta oon aivan käsi kalan fileoimisen suhteen, mutta varmaan he kyllä tiskillä sen fileoisivat kysyttäessä. :)

Ostat palan lohta ja peität sen karkeaan merisuolaan pariksi päiväksi.

Kyllä ne ruodot erottuu kun leikkelet ohuita siivuja kalasta.

Vierailija
10/15 |
02.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Assburger kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Muuten voisikin tehdä mutta oon aivan käsi kalan fileoimisen suhteen, mutta varmaan he kyllä tiskillä sen fileoisivat kysyttäessä. :)

Ostat palan lohta ja peität sen karkeaan merisuolaan pariksi päiväksi.

Kyllä ne ruodot erottuu kun leikkelet ohuita siivuja kalasta.

Kiitos, pitää siis ehdottomasti kokeilla! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noissa tyhjiöpakatuissa kaloissa on ruokamyrkytyksen vaara aina, ihan päiväyksestä riippumatta.

Vierailija
12/15 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Noissa tyhjiöpakatuissa kaloissa on ruokamyrkytyksen vaara aina, ihan päiväyksestä riippumatta.

Jos puhut listerioosista niin juuri pitkä säilytys on suurin riski. Bakteeria löytyy kaikista elintarvikkeista pieniä määriä. Mutta kuumentamattoman ruuan käsittely eli siivutus yms ja pitkä säilytys voi lisätä bakteeria niin paljon, että se riittää taudin puhkeamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Assburger kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Muuten voisikin tehdä mutta oon aivan käsi kalan fileoimisen suhteen, mutta varmaan he kyllä tiskillä sen fileoisivat kysyttäessä. :)

Ostat palan lohta ja peität sen karkeaan merisuolaan pariksi päiväksi.

Kyllä ne ruodot erottuu kun leikkelet ohuita siivuja kalasta.

Tai ostat fileen josta ruodot on jo poistettu, niitä saa myös kalatiskistä, joten ei tarvitse itse alkaa niitä ruotoja nyppimään.

Vierailija
14/15 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ns päiväys oli eilen ja tänään söit, niin ei hätää, ei mikään elintarvike mene pilalle tasan silloin kun vuorokausi vaihtuu.

Lisäksi olisit kyllä huomannut jos se olisi mennyt vanhaksi, olisi maistunut/haissut oudolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Assburger kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Muuten voisikin tehdä mutta oon aivan käsi kalan fileoimisen suhteen, mutta varmaan he kyllä tiskillä sen fileoisivat kysyttäessä. :)

Ostat palan lohta ja peität sen karkeaan merisuolaan pariksi päiväksi.

Kyllä ne ruodot erottuu kun leikkelet ohuita siivuja kalasta.

Tai ostat fileen josta ruodot on jo poistettu, niitä saa myös kalatiskistä, joten ei tarvitse itse alkaa niitä ruotoja nyppimään.

Ja laita nyt vähä sokeria mukaan kans ja tilliä jos haluat.