Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko koskaan tehnyt makaronilaatikkoa pellillä? Tulee enemmän sitä rapeaa pintaa.

Vierailija
01.12.2018 |

Tekisi mieli kokeilla mutta tuleeko se munamaito läpi jos käytän leivinpaperia? Parempi varmaan vain suoraan pellille joka voideltu?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten olisi kuitenkin iso matala vuoka tai kaksi? Ja päälle tietenkin mustaleima emmentalia niin on erityisen rapsakkaa.

Vierailija
2/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten olisi kuitenkin iso matala vuoka tai kaksi? Ja päälle tietenkin mustaleima emmentalia niin on erityisen rapsakkaa.

Joo on meillä sellainen matala paistivuokakin, siinäkin voisi toimia mutta tossa reseptissä jonka bongasin, oli pellille tehty ainakin :)

Vierailija
4/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.

En säännöstele kermaa ruoanlaitossa mutta en ole sitä kyllä koskaan makaronilaatikkoon laittanut :o

Vierailija
5/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puetko itse?

Vierailija
6/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko näin avuttomia ihmisiä oikeasti olemassa?

Olen tehnyt ruokia vuoassa ja pellillä. Ikimaailmassa ei olisi tullut mieleen että asiaa pitää kysyä!

Miten tällaiset ihmiset pärjäävät ilman holhousta arkielämässä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ainakaan mulla ole koskaan tullut leivinpaperista läpi. Munamaitohan alkaa kuitenkin hyytyä heti, kun laittaa pellin kuumaan uuniin, eli leivinpaperi ei ehdi vettyä.

Vierailija
8/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakermaa? Käyttääkö joku vielä nykyään sitä lisäainemössöä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää karsinogeenejä

Vierailija
10/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaroonilaatikosta tulee paljon parempaa lihaliemeen tehtynä. Munamaito tai kermat tekevät siitä ällöä jankkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makaroonilaatikosta tulee paljon parempaa lihaliemeen tehtynä. Munamaito tai kermat tekevät siitä ällöä jankkia.

Mutta vain silloin kun ei käytetä liemikuutioita, vaan lihalientä.

Vierailija
12/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruokakermaa? Käyttääkö joku vielä nykyään sitä lisäainemössöä?

Kyllä monetkin pilaavat ruuan noilla :D:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
01.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.

En säännöstele kermaa ruoanlaitossa mutta en ole sitä kyllä koskaan makaronilaatikkoon laittanut :o

Kokeile joskus. Tietty kermaa, ei jotain kermakkeita.

Vierailija
14/14 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan viisi