Kuoritko perunat?
Kommentit (15)
Teen perunoista bataattiranskiksia :) Lasten herkkua..
Vierailija kirjoitti:
Teen perunoista bataattiranskiksia :) Lasten herkkua..
Bataattiranskiksia ei tehdä perunoista, vaan bataateista.
Kuorin, koska en tykkää kuorien mausta ja suutuntumasta. Ehkä joitain mineraaleja ym. jää saamatta, mutta niin jää varmaan torjunta-ainejäämiäkin saamatta. Vai syöttekö te kuorenmussuttajat vain luomupottuja?
Vierailija kirjoitti:
Teen perunoista bataattiranskiksia :) Lasten herkkua..
Itsehän teen perunoista porkkanaraastetta.
Vierailija kirjoitti:
En kuori vaan muussaan.
Siis muussaat lautasella vai teet ihan muussia kattilassa? Voin vain kuvitella, miltä vihertävänharmaalta mössöltä jälkimmäinen näyttäisi, phyi.
Vierailija kirjoitti:
Todellakin kuorin, jo raakana.
Miksi ihmeessä raakana, kuorettomina keittäessä c-vitamiini ja kivennäiset liukenevat keitinveteen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todellakin kuorin, jo raakana.
Miksi ihmeessä raakana, kuorettomina keittäessä c-vitamiini ja kivennäiset liukenevat keitinveteen?
Ai ne olemattomat vitamiinit ja kivennäiset?
Riippuu perunoista. Nyt on ainakin sellaista lajia pussissa että pakko kuoria kun on niin mahdottoman paksu kuori.
En kuori. Minusta ne kuoret on jopa aika miellyttäviä pureskella. Mutta oikea syy on se, etten jaksa.
Muussiin kuorin, keitetyt kuorin kypsinä, keittoon laitan kuorineen samoin lohko ja uuniperunat kuorineen.
Keitetyistä irtoaa helposti se ruskea selluloosakerros. Lapsillekin siinä kivaa kehittävää tehtävää.
En kuori, maistuu paremmalta kuorineen ja vitamiinit pysyy.
Vierailija kirjoitti:
En kuori, maistuu paremmalta kuorineen ja vitamiinit pysyy.
Mitkä vitamiinit?
En kuori vaan muussaan.