Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maailman paras perunamuusi

Tosimies
16.11.2018 |

Nyt mammat parhaat perunamuusi ohjeet jakoon.
Ensimmäistä kertaa elämässä väännän huomen aamulla muusia ja haluan yksityiskohtaiset ohjeet maailman parhaaseen pehmeään kuohkeaan muusiin.
Töiden jälkeen haen tarvikkeet.
Voi ketjuun laittaa myös tissikuvia ihan vaan katsottavksi muusin teon aikana ja piristävät mieltä näin synkkänä syksynä.
Ja voi meille mukavat naiset tulla auttamaan ja syömään.

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se muussi, minkä eilen tein tyttäreni perheelle 2,5 kilosta perunoita.

Oma ohje on jokaisen mielestä se paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulin antamaan omaa ohjetta mutta jostain syystä ei enää huvita. Mutta saat bikinikuvan👙.

Vierailija
4/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä ohje on helppo. Tissikuvat löydät netistä ja seuraa Tinderistä.

Kuori pari kiloa Lapin puikulaa.

Keitä vähässä vedessä oikein kypsäksi niin että alkavat hajota. Kaada vesi pois.

Kuumenna vaikka mikrossa luomutäysmaitoa. Tarvitset sitä ehkä 4-6 dl.

Kaada kuuma maito perunoiden joukkoon mutta älä kaikkea kerralla. Lisää pari tl suolaa ja iso nokare voita. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti niin että muusista tulee sileää ja kuohkeaa. Lisää maitoa kunnes koostumus on mieleinen.

Vierailija
5/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

lidl, pussimuussi.

Honestly!

Muita et sen jlk vilkaisekaan, jos tuohon joskus sorrut.

Vierailija
6/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en tiedä mitä teen väärin kun onnistun aina tekemään liisteriä perunamuusista... aina sanotaan että vatkaan liikaa vaikka en muussaa kuin sen verran että on muusia! Jos jätän puolet muussaamatta niin se on puolimuusia :D saan siis liisteriä aikaiseksi ihan mekaanisella survimella, soseutussauvalla ja käsivatkaimella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä ohje on helppo. Tissikuvat löydät netistä ja seuraa Tinderistä.

Kuori pari kiloa Lapin puikulaa.

Keitä vähässä vedessä oikein kypsäksi niin että alkavat hajota. Kaada vesi pois.

Kuumenna vaikka mikrossa luomutäysmaitoa. Tarvitset sitä ehkä 4-6 dl.

Kaada kuuma maito perunoiden joukkoon mutta älä kaikkea kerralla. Lisää pari tl suolaa ja iso nokare voita. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti niin että muusista tulee sileää ja kuohkeaa. Lisää maitoa kunnes koostumus on mieleinen.

...ja lopuksi kiehauta. Eikö niin koska maitoruoka? Vai riittääkö mikrokuumennus?

Vierailija
8/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tämä ohje on helppo. Tissikuvat löydät netistä ja seuraa Tinderistä.

Kuori pari kiloa Lapin puikulaa.

Keitä vähässä vedessä oikein kypsäksi niin että alkavat hajota. Kaada vesi pois.

Kuumenna vaikka mikrossa luomutäysmaitoa. Tarvitset sitä ehkä 4-6 dl.

Kaada kuuma maito perunoiden joukkoon mutta älä kaikkea kerralla. Lisää pari tl suolaa ja iso nokare voita. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti niin että muusista tulee sileää ja kuohkeaa. Lisää maitoa kunnes koostumus on mieleinen.

...ja lopuksi kiehauta. Eikö niin koska maitoruoka? Vai riittääkö mikrokuumennus?

Miksi pitäisi kuumentaa?

Itse käytän osittain perunoiden keitinvettä, osittain (täys)maitoa ja kunnon klöntti voita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Unohda maito ja käytä sen sijaan kunnon kermaa. Jauhoisiaperunoita, voita, kermaa ja suolaa.

Vierailija
10/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en tiedä mitä teen väärin kun onnistun aina tekemään liisteriä perunamuusista... aina sanotaan että vatkaan liikaa vaikka en muussaa kuin sen verran että on muusia! Jos jätän puolet muussaamatta niin se on puolimuusia :D saan siis liisteriä aikaiseksi ihan mekaanisella survimella, soseutussauvalla ja käsivatkaimella.

Ostappa seuraavalla kerralla Rosamunda perunoita niin ei liisteröidy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en tiedä mitä teen väärin kun onnistun aina tekemään liisteriä perunamuusista... aina sanotaan että vatkaan liikaa vaikka en muussaa kuin sen verran että on muusia! Jos jätän puolet muussaamatta niin se on puolimuusia :D saan siis liisteriä aikaiseksi ihan mekaanisella survimella, soseutussauvalla ja käsivatkaimella.

Osta jauhoisia perunoita, muut ei toimi muusina. Lajikkeella nyt ei niin väliä. Laita muusiin myös hiukan sokeria.

Vierailija
12/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

lidl-muusseilija lisää:

se on niin herkullista, että moni, siis monimoni menee halpaan ja luulee itsetehdyksi. Voiklimppiä päälle ja tilliä tai mitä nyt tykkää...

SIMPLY THE BEST! 😁

Terkkuja alapeukuttajille : #)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2018/aug/06/joel-robuchons-bes…

Siinä on maailman paras. Minun veljeni, kun oli vuosia sitten harjottelemassa tuon miehen ravintolassa ja juhannuksena veljeni teki tota muussia ja kalaa, niin veljeni teki meille koko viikon muussia ja kalaa. Tuo on jotain sanoinkuvaamattoman hyvää. Ei se laihdutusruokaa ole, mutta kerran vuodessa syön itse ja se on jouluna.

Vierailija
14/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon kuohkea perunamuusi tulee kun ryyppää ja syö perunaa kaksi viikkoa putkeen. Kuohkeaa perunamuusia tulee takareiästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kunnon kuohkea perunamuusi tulee kun ryyppää ja syö perunaa kaksi viikkoa putkeen. Kuohkeaa perunamuusia tulee takareiästä.

Nyt on hyvät muusit.

Vierailija
16/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otat sadan kilon säkin perunoita ja hakkaat sitä moukarilla kuin se olisi sinulle velkaa. Sitten ripottelet hieman suolaa sekaan ja lopuksi heität koko sotkun saunanpataan lämpenemään.

Vierailija
17/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

lidl, pussimuussi.

Honestly!

Muita et sen jlk vilkaisekaan, jos tuohon joskus sorrut.

Tämä on hyvää! Ehdottomasti parasta valmismuusseista mitä on tarjolla.  Mutta ei se omatekoista voita, jos sen osaa tehdä. Hyviä ohjeita on ap saanut jo, voita ja täysmaitoa. Maito kuumana. Itse joskus erehdyin laittamaan kylmää maitoa, liisteriä tuli. 

Vierailija
18/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisin voinut kertoakin maailman parhaan muusin ohjeen, mutta enpä kerrokaan kun paljastit typeryytesi noilla tissikuvilla. Ähähähähä.

Vierailija
19/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä ohjeita, perunoita on, voita ja tavallista maitoa.

Aamulla alan tekemään, tinderiä ja muutakaan somea ei löydy, mutta mukavalle naiselle olisi tarvetta.

Vierailija
20/32 |
16.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yhdeksän