Mitä pahaa on palmuöljyssä?
Täältä saa vähän väliä lukea, että fazerin siniseen piilotetaan palmuöljyä ja pilataan koko suklaa. Selventäkää minulle mitä pahaa on palmuöljyssä? Ymmärrän eettiset näkökohdat, että se saattaa riistää ilmastoa tai palmumaan väestöä tms, mutta mitä vikaa siinä on maullisesti?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Täältä saa vähän väliä lukea, että fazerin siniseen piilotetaan palmuöljyä ja pilataan koko suklaa. Selventäkää minulle mitä pahaa on palmuöljyssä? Ymmärrän eettiset näkökohdat, että se saattaa riistää ilmastoa tai palmumaan väestöä tms, mutta mitä vikaa siinä on maullisesti?
no kyllä se suurin ongelma on tuo ympäristön tuho. Tosi väärin, suklaa on kuitenkin luksustuote mikä saisi maksaa kookosöljyn verran enemmän. En ole niin suklaafani että satunnaisella syömisellä ainakaan huomaisin mitään.
Riistää todellakin pahasti ympäristöä, on hyvin epäterveellistä, maistuu joidenkin kuvailujen mukaan eltaantuneelle ja tarttuu kitalakeen.
Se aiheuttaa syöpää. Eu kai haluaisi kieltää sen.