Lue keskustelun säännöt.
Kumpaako suosittelet mausteeksi?
09.11.2018 |
Käytän satunnaisesti sitruslikööriä ruoanvalmistuksessa. Ostaisinko Limoncelloa vaiko Cointreauta. Muuten en nauti alkoholia.
Kommentit (7)
Opettele ryyppäämään niin ei tartte noita ruokaan kaadella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihan erimakuisia. Limoncello vahvasti sitrusmainen kun taas cointreau appelsiininen ja makea.
Kiinalaistyylinen ruoka oikein rakastaa Cointreauta! 😍
Se on kirjaimellisesti ihan makuasia. Triple Sec on muuten halvempi mutta ihan saman laatuinen korvaaja Cointreaulle.
Sillä alkoholipitoisuudella ei ole mitään väliä, jos ruoka kuumennetaan yli 78 asteiseksi. Silloin kaikki etanoli höyrystyy pois.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suosittelen masinolia.