Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Budapest konvehtien kumma rakenne

02.11.2018 |

Budapest konvehtien rakenne on mielestäni muuttunut. Täyte on jotenkin rakeisempaa kuin ennen ja eri makuista.
Onko tähänkin nyt lisätty jotain palmuöljyä tms. Pakkaus oli keritty hävittämään joten en pääse siitä asiaa tarkistamaan

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa vastaus löytyikin googlettamalla. Sisältää sekä kookos että palmuöljyä.

Vierailija
2/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos muistelet Budapestiä vuosien takaa, tai jopa jostain 90-luvulta, on ne muutettu siitä täysin. Valmistajakin nykyään joku puolalainen tms. Ennenhän se oli suomalainen tuote.

Muistelen oikean budapestin olleen pehmeän mousse-tyyppinen, tai pehmeää voita muistuttava, jossa vähän jotain alkoholin makua. Nykyinen on kova töhkä joka ei maistu oikein millekään. Murut ovat vohvelinurua. En muista oliko niitä alkuperäisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole vuosiin niitä maistellut vaikka ne oli suosikkeja.. Pitää testata kun kohdalle sattuu. 

Vierailija
4/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos muistelet Budapestiä vuosien takaa, tai jopa jostain 90-luvulta, on ne muutettu siitä täysin. Valmistajakin nykyään joku puolalainen tms. Ennenhän se oli suomalainen tuote.

Muistelen oikean budapestin olleen pehmeän mousse-tyyppinen, tai pehmeää voita muistuttava, jossa vähän jotain alkoholin makua. Nykyinen on kova töhkä joka ei maistu oikein millekään. Murut ovat vohvelinurua. En muista oliko niitä alkuperäisessä.

Juuri tuota rakennetta kaipaan ja mun mielestä niissä ei ennen ollut vohveli murua. Nykyään tuon valmistaa Cloetta en tiedä kuka ne on ennen valmistanut. Mun muistikuvat täytteestä on jostakin 2000-luvun alusta

Vierailija
5/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä ne on aina ollut koostumukseltaan vastenmielisiä. Kuin voita, jauhoja ja kaakaota olisi sekoitettu yhteen. Ehdoton inhokki. Enkä ole syönyt yhtään vuosiin eli teidän puheista päätellen se on nykyään vieläkin kamalampaa.

Vierailija
6/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Petra P kirjoitti:

Budapest konvehtien rakenne on mielestäni muuttunut. Täyte on jotenkin rakeisempaa kuin ennen ja eri makuista.

Onko tähänkin nyt lisätty jotain palmuöljyä tms. Pakkaus oli keritty hävittämään joten en pääse siitä asiaa tarkistamaan

Eikä sinulla ole nettiä, joten et voi googlata sanoilla Budapest + tuoteseloste?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Petra P kirjoitti:

Budapest konvehtien rakenne on mielestäni muuttunut. Täyte on jotenkin rakeisempaa kuin ennen ja eri makuista.

Onko tähänkin nyt lisätty jotain palmuöljyä tms. Pakkaus oli keritty hävittämään joten en pääse siitä asiaa tarkistamaan

Eikä sinulla ole nettiä, joten et voi googlata sanoilla Budapest + tuoteseloste?

Johan minä kirjoitin että asia selvisi googlaamalla. Taitaapa olla peräti ensimmäinen kommentti koko ketjuun

Vierailija
8/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne maistuvat enää rasvalta ja makealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohis: yliopistossa oli vaihtari sieltä ja häntä harmitti, kun heidän pääkaupunkina niminen suklaa on niin huonon makuinen.

Vierailija
10/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Budapestistä jää rasvahyhmä kitalakeen eikä ne maistu puulle eikä haavalle. En söisi vaikka lahjaksi saisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
02.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen aina inhonnut niitä. Kuten myös simpukkakonvehteja ja Wiener-nougata ja Doris-keksejä. En syö, vaikka ilmaiseksi saisin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yhdeksän