Käytättekö broilerin jauhelihaa ruoanlaitossanne?
Jotenkin vieroksunut sitä, en tiedä miksi...
Olisi varmaan hyvä lisä ruoanlaittoaineksiin.
Kommentit (22)
Käytettiin aikaisemmin paljon, mutta jotenkin kyllästynyt siihen ja muutenkin vähän tulee lihaa käytettyä enää.
Paljon vähemmän rasvaa kuin muissa jauhelihoissa, ehdottomasti paras. Pitää toki maustaa hyvin.
Koirille sitä paljon syötetään raakana kuten maksalaatikkoakin. En mene meillä ihmisten suihin.
Käytän. Teen siitä pastan kanssa, niin no.. pasta-aterian.
Joo, vaihtelen naudan paistijauhelihan kanssa pataruokiin ja pastakastikkeisiin.
Vierailija kirjoitti:
Paljon vähemmän rasvaa kuin muissa jauhelihoissa, ehdottomasti paras. Pitää toki maustaa hyvin.
Kyllä lihassa pitää rasvaa olla!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paljon vähemmän rasvaa kuin muissa jauhelihoissa, ehdottomasti paras. Pitää toki maustaa hyvin.
Kyllä lihassa pitää rasvaa olla!
Hyi.
Kyllä vain. Siitä syntyvät niin risotot kuin kastikkeet ja on oiva täyte tortilloihin. Koirallekin sitä ostamme. On perheemme ehkä käytetyin lihatuote.ä
Vierailija kirjoitti:
Koirille sitä paljon syötetään raakana kuten maksalaatikkoakin. En mene meillä ihmisten suihin.
Miksi menisit ihmisten suihin.
Loistava lasten ainesosalemppari tortilloihin! Ja tomaattipastakastikkeeseen.
Mureke tulee aivan mahtava kun maustaa kunnolla sekä pihvit hampurilaisiin. Eli kyllä käytän
En. En tee ruokaa eläimistä, en myöskään niiden eritteistä, kuten äidinmaidosta, joka luonnollisesti kuuluu niiden jälkeläisille. Sori, oli pakko.
Broilerin tuotanto on julmaa rääkkäystä. Ne linnut ovat ihan sairaiksi jalostettuja. En käytä.
Tortilloissa aivan parasta! Kanan maku, mutta jotenkin helpommin syötävä muoto. Joskus kokeilin tehdä broilerpyöryköitä, mutta ne kyllä epäonnistuivat surkeasti puutteellisen mausteiden käytön vuoksi. Aika rankalla kädellä saa maustaa, tai sitten tortilloihin ostaa monien vihaaman valmispussin maustetta.
Broilerien ruokinnassa käytetään soijaa 14-18% rehusta, sioilla 5-10% ja naudoilla vain 1-2%. Eli ilmastosyistä on parempi käyttää nautaa tai nauta-sikaa kuin broileria.
Makaronilaatikkoon sopii mainiosti.
Jos löytyy - 60%
Muuten ei lihaa tähän taloon osteta.
Sopii tortilloihin.
Lisäksi teen siitä jauhelihapihvejä joita lapset rakastavat. Ihan siis vaan taputtelen pihveiksi, maustan suolalla, currylla ja valkopippurilla ja paistan pannulla.
Broilerin jauheliha on koostumukseltaan sen verran löysää, että pihvien tekeminen on hieman hankalaa. Yleensä teen käsissä vaan pullan ja litistän sen niinpaljon kuin pystyn ja heitän pannulle, jossa litistän sen pihviksi lastan avulla. Sitten mausteet päälle.
Ajattelisin, että toimii monessa lämpimässä ruoassa suikaleiden sijaan.
En käytä. Enkä syö muidenkaan ruumiita.
Eikä tarvi pestä!