Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin käyttää nahistuneet porkkanat?

Vierailija
22.10.2018 |

Jääkaapin perukoilta löytyi puolikas pussillinen hiukan pehmenneitä porkkanoita. Raasteeksi ja sellaisenaan syötäviksi noista ei enää ole, mutta en haluaisi poiskaan heittää. Tarjoile parhaat porkkanavinkkisi!

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Guugleta jotain reseptejä. Ite en keksi

Vierailija
2/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee porkkanahodareita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silppuan keittoihin ja pataruokiin. Uunijuureksiinkin voisi laittaa. (Uunijuuresten resepti siis se, että otetaan juureksia ja sipulia, paloitellaan, kieritellään öljyssä jossa on oman maun mukaan suolaa, yrttimausteita tai esim. chiliä ja paprikaa, ja sitten 200-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.)

Vierailija
4/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistelen lukeneeni sellaista, että nahistuneet juurekset kannattais laittaa tosi kylmään veteen (jäiden kanssa?), tulee kuulemma ihan raastekelposta. En ole kyllä itse kokeillut, ihan keittoihin tai uunissa paahdettaviksi olen laittanut.

Vierailija
5/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Muistelen lukeneeni sellaista, että nahistuneet juurekset kannattais laittaa tosi kylmään veteen (jäiden kanssa?), tulee kuulemma ihan raastekelposta. En ole kyllä itse kokeillut, ihan keittoihin tai uunissa paahdettaviksi olen laittanut.

Mä luin hävikkiviikolla juuri tätä samaa.

Vierailija
6/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mihinköhän... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mihinköhän... ;)

Niinpä, minä laitan yleensä suuhun. Makunsa toki kullakin.

Vierailija
8/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No mihinköhän... ;)

Niinpä, minä laitan yleensä suuhun. Makunsa toki kullakin.

No mut jos ne laittaa sinne likoamaan vähäksi aikaan, niin eihän ne sit ole enää nahistuneita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No mihinköhän... ;)

Niinpä, minä laitan yleensä suuhun. Makunsa toki kullakin.

Löytyy niitä sopivampiakin ruumiinaukkoja... ;)

Vierailija
10/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä parin perunan kanssa ja soseuta sosekeitoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon käyttänyt liemien raaka-aineiksi. Eli vaikka kokonainen raaka broileri tai keittolihan pala tai kattilallinen luita ja liharämmäleitä, sitten nahistuneita juuria, sipuli lohkoina kuorineen, lipstikkaa, muita mausteita, tilkka etikkaa, suolaa, vettä sen verran että ainekset peittyy. Sitten vaan keitellään. Kanalle riittää tunti, kana otetaan kattilasta ja perataan, perkeet takaisin kattilaan ja liemenkeitto jatkuu. Jos liemi keitetään jostain keittolihasta niin sitä saa keitellä muutaman tunnin enne kuin liha poistetaan kattilasta ja paloitellaan. Luita saakin keitellä niin kauan kuin kehtaa.

Vierailija
12/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

2-3e kilo ja mietit tälläistä? Roskiin ja uudet tilalle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
22.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä a*aalitappi!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yksi