Mitä levitettä käytät yleensä leivän päällä?
Vastaan itse ketjussa anonyyminä, en laita vastausta tähän ettei fokus käänny ap:n haukkumiseen.
Eli mitä leipärasvaa mieluiten ostat?
Kommentit (20)
Riippuu kaupasta. Flora ja Oivariini kai yleisimmät.
Mies syö Beceliä, minä ja kakarat Oivariinia.
Ja on ihan sama onko terveellistä vai ei.
En syö leipää, paistamiseen käytän voita
Oivariini tai Ingmariini.
Tykkään siitä vähemmän suolaa sisältävästä Oivariinista.
En muista nimeä, Lidlin halvin 0,28€ maksava edellinen vihreä nyt oranssi.
Vierailija kirjoitti:
Mies syö Beceliä, minä ja kakarat Oivariinia.
Ja on ihan sama onko terveellistä vai ei.
Oivariini on terveellistä, becel myrkkyä.
Voita. Harvoin kyllä syön leipää.
En oikein tykkää mistään. Joten useimmiten laitamme leivälle pestoa. Tai sitten noita bonjour creme-levitteitä.
Meillä kuluu leipää yksi viipale päivässä, ja se on minun ruisleipäni aamiaisella. Mies syö aamulla puuroa. Emme ole siis leivänsyöjiä. Joskus keiton kanssa syömme näkkileipää, tai hapankorppua ja silloin laitamme joko vitadoria, tai esim. sulatejuustoa päälle.Meillä on jääkaapissa vitador margariini minun leipääni varten ja oikeaa voita ruuanlaittoon, sekä leivontaan. Kun lapset asuivat vielä kotona kanssamme, vanhin ja nuorin käyttivät Floraa, keskimmäinen voita leivällä. Vitador on puolet halvempaa, kuin Flora ja ihan yhtä hyvin kelpaa minulle.
Vierailija kirjoitti:
En syö leipää, paistamiseen käytän voita
Mitä se aloitukseen liittyy.
Tunnetko olevasi parempi ihminen kun et syö leipää?
Vaihdellen Keijua ja Oivariini vähärasvaista. Tosin nyt ostin jotain ingmariinin uutuutta, paahdettua voita ja rypsiöljyä. On kyllä hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Mies syö Beceliä, minä ja kakarat Oivariinia.
Ja on ihan sama onko terveellistä vai ei.
Onneksi lapsesi sentään saavat sitä terveellistä.
Flora