Miten saat palak paneerista maistuvaa?
Lempiruokaani, mutta en osaa itse valmistaa kunnolla. Soppani on samaan aikaan vetistä, mautonta ja väkevää.
Miten tähän saa täydellisen pehmeän ja samalla mausteisen maun?
Kommentit (10)
Heität sen roskiin ja teet oikeaa ruokaa.
Onpa oksennuksen näköistä tuuvinkia - tuosta ei tule hyvää tekemälläkään!
Vierailija kirjoitti:
Onpa oksennuksen näköistä tuuvinkia - tuosta ei tule hyvää tekemälläkään!
Tuuvinki? Oletko joku satavuotias?
Vierailija kirjoitti:
Miten sitten valmistat sitä?
Olen kokeillut vaikka mitä reseptejä. Nyt tein tällä https://www.valio.fi/reseptit/tomaattinen-palak-paneer/ kun jugurtin kokeilu kiinnosti.
Itsekin mauttomia intialaisia ruokia tehneenä ja syytä selvitelleenä, syy taitaa olla perusmarkettien mauttomat mausteet. Ymmärtääkseni etnisistä kaupoista löytyy parempia. En ole itse jaksanut vaivautua hakemaan sellaisia kun ei ole etnokauppaa kovin lähellä.
Lisää jeeraa, inkivääriä ja chiliä vaan, kyllä se noilla lähtee! Ei noita ohjeita ole pakko noudattaa orjallisesti, maistele ruokaan kun lisäät noita vähitellen niin tiedät kyllä itse milloin maistuu riittävän hyvältä.
Siis laita tuoretta inkivääriä! Ja jeera on tuota juustokuminaa.
Oletko verrannut reseptiäsi vaikka tähän http://pumpkin-jam.blogspot.com/2012/03/palak-paneer.html?m=1