Vierailija

2030 ilmasto on lämmennyt jo niin paljon, että pitkät helleaallot, ruuan niukkuus, myrskyt tekevät elämästämme pelkkää selvitymisyritystä.

Siihen asti on nyt aikaa tehdä palkkatöitä, kuluttaa täysillä, kartuttaa rikkaimpien varallisuutta, että edes he voivat viimeiseen asti elää ilmastoiduissa, suojatuissa linnakkeissaan hyvää elämää. Rikkain 1% on ihmiskunnan viimeinen toivo. Nyt pelastustalkoisiin kaikki!

  • ylös 4
  • alas 1

Kommentit (9)

Vierailija

Keväällä sit taas! Toivottavasti tulee yhtä lämmin kesä, ni on kiva olla tössä.

Vierailija

Mikäs lusmu se sellainen on, joka töitä tekee? Lusmun homma on lusmuilu, ei työnteko.

T: elämäntapalusmu, joka ei töitä tee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kumpi olisi kapitalistin kannalta parempi? Hakeudunko palkkatöihin, jotta voin kuluttaa lisää? Vai onko parempi tehdä orjatöitä, jotta kapitalistin ei tarvitse jakaa rahojaan minulle?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei tässä jouda töihin kun pitää mennä pupukurssille.

Pupukurssi on kanssa ihan hyväksi. Rikas siellä taustalla, se konsulttifirman omistaja, käärii kivat rahat nöyryyttämisestäsi.

Vierailija

Todellakin. Maailma on pakko tuhota, ihmisten on pakko pilata elämänsä typerissä työpaikoissa, jotta rikkain eliitti saa porskuttaa. Tätä kannattaa miettiä.

Vierailija

Mullon veepee. Onneksi meillä vielä on ayliike, joka pitää huolta siitä, että työntekijällä on oikeus viikottaiseen vapaapäivään. Kippis sille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla