Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vuonna 1989 oli ihmisbilsaa ja ope kertoili omista seksikokemuksistaan: nainen vaatii lämmityksen ennen kuin hän syttyy seksiin.

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

No olipas nyt outoa. Meillä lukiossa uskonnon opettaja saarnasi kovasti juuri tuosta naisen lämmittelystä ja klitoriksen huomioimisesta. Oli miesope XD

Vierailija

Kyllähän ne opettajat muutakin soopaa suustaan päästelivät. Esimerkiksi vaikka trigonometriaa ja algebraa väitettiin tarvittavan joka päivä. Saattaa siinä naisen lämmittämisessä olla kyllä joku totuuden siemen. Ei äiti ole päästäny testaamaan, koska olen vasta 35-vuotias poikamies.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä muinoin luokanvalvoja naisopettaja piti kunnon seksivalistustunnit erikseen meille pojille ja tytöille joskus 14-vuotiaina. Ihan suoraan kertoi pojillekin kaikki asiat ja sanoi mm. että kannattaisi ekoilla kerroilla hankkia kokeneemman naisen seksiseuraa, jotta oppisi pitämään naista hyvänä kunnolla esileikissä eikä vain yhdyntään heti. Oli kyllä aika suoraa puhetta kaikkiaan. Kavereiden kanssa on naureskeltu ko naisen jutuille monta kertaa aikuisina mutta oltu samaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla