Näin tehtiin kebabbia 80-luvulla
http://wotis.fi/historia katselin tuossa turkulaisen wotis kebabin websivuja. wotis kebab lienee yksi suomen vanhimmista kebab ravintoloista, se perustettiin jo vuonna 1985 vaan katsokaapa lehtileikkeitä 80 luvulta jotka löytyy linkin takaa. näemmä silloin kebab liha tehtiin lampaan ja vasikan lihasta ku nykyään kaikki on äärimmilleen optimoitua ja kaikki ravintolat tarjoavat vain paskalaatuista lihaa. asuin itse tampereella 80 luvun puolessavälissä ja siellä oli aleksanterinkadulla myös yksi ensimmäisistä kebab ravintoloista suomessa ja liha oli silloin myös herkullista lampaan lihaa.
Kommentit (3)
Menestys olisi taattu jos tuollaista tehtäisiin vieläkin vaikka sitten maksaisi enemmän.
näin se homma etenee kohti huonompaa ja huonompaa...