Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka paljon kotitalouksissa käytetään kermaa ja voita nykyisellään?

Vierailija
21.09.2018 |

?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei hirveästi. Mutta piimää senkin edestä jotta jaksaa paukuttaa lakanoita.

Vierailija
2/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä ketju varmaankin reaktiona siihen kun toisessa ketjussa kerroin tehneeni perunamuusia voin ja kerman kera. Kaipa se hitaampikin kuitenkin tajuaa ettei niin joka päivä syödä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika reippaasti menee meillä. Kermaa harvemmin kuin voita. Hyviä rasvoja molemmissa. Ja kerma aina tietysti karrageenitonta kuohukermaa, ei mitään lisäainesotkuja.

Vierailija
4/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon! Nehän ne makua antaa.

Vierailija
5/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä ketju varmaankin reaktiona siihen kun toisessa ketjussa kerroin tehneeni perunamuusia voin ja kerman kera. Kaipa se hitaampikin kuitenkin tajuaa ettei niin joka päivä syödä?

Totta, perunaa kannattaa välttää, pitää sen sellaisena harvinaisena juhlahetki Una jos siitä kerran tykkää. Voita kannattaa käyttää joka päivä ja kermaakin muutaman kerran viikossa. Mutta lisäaineetonta.

Vierailija
6/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei mene kovin paljon. Kovin rasvaiset ruuat ei kuulu kenenkään meidän suosikkeihin, mutta toki silloin kun kermakastiketta tehdään, siihen käytetään oikeaa kermaa ja voita, eikä mitään kevyt- tai keinotuotteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei koskaan. Terveitä ja hoikkia kasvissyöjiä ollaan.

Vierailija
8/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kokkaan tai leivon, käytän kunnon aineksia. Pullataikina aina punaiseen maitoon. Ja ollaan hoikkia koko perhe. Ruuan määrä merkitsee enemmän, ei me sammiokaupalla mitään syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa aika harvoin, ja se mitä ruokaan kermana laitan on vain ruokakermaa, mun se säilyy niin kauan, niin ei ole sitten pakko tehdä kermaruokaa pariinkaan viikkoon, eikä ruokakerma mene vanhaksi sittenkään. 

Voita joka päivä. En käytä margariineja ollenkaan.

Vierailija
10/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voissa paistan kaiken mitä pitää ruoanlaitossa paistaa. Jauhelihaa paahdoin vuosia pannulla, mutta nykyisin senkin paistan voissa hyvän maun vuoksi. Kuohukermaa käytän viikottain eli joko valkosipulikermaperunoihin tai johonkin lihakastikkeeseen lorautan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa 7,1 litraa henkilö kohden vuodessa, voita noin 3,5 kg/hlö/vuosi.

Vierailija
12/12 |
21.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivälle voi-öljy-seosta, mutta muutoin voita menee tosi vähän. Kermaakan ei juuri mene, lähinnä joskus kermavaahtoa pannareiden tai vohveleiden kanssa.