Hyi, tuo S-ryhmän Rainbow-merkin kana on EU:ssa kiellettyä Brasiliasta tuotua kanaa
https://yle.fi/uutiset/3-9957414
Työntekijät tekevät orjatyötä jopa 20 tuntia päivässä, ulkomaille vietävä liha on usein mädäntynyttä mikä peitetään kemikaaleilla.
Kommentit (37)
Kuka ylipäänsä ostaa ulkomaista lihaa? S-ryhmällä on myös Kotimaista-merkki, jonka lihatuotteet ovat kotimaisia. Poutunkin lihavalmisteiden alkuperämaat kannattaa muuten tutkia, niissä on myös käytetty usein ulkomaista lihaa.
Ja tuon tähden sitten Amazonin sademetsä kaadetaan. Suorastaan oksettavaa.
Vierailija kirjoitti:
Kuka ylipäänsä ostaa ulkomaista lihaa? S-ryhmällä on myös Kotimaista-merkki, jonka lihatuotteet ovat kotimaisia. Poutunkin lihavalmisteiden alkuperämaat kannattaa muuten tutkia, niissä on myös käytetty usein ulkomaista lihaa.
Ilmeisesti noissa kaupan omissa merkeissä ei aina kerrota lihan alkuperää.
Mutta kyllä olen jatkossa tosi varovainen, että ostan vain selkeästi kotimaista.
Rainbowin tuotteet on muutenkin paskaa, ei niitä kannata ostaa.
Kanaparat ja muut tehotuotannon uhrit:/
Vierailija kirjoitti:
https://yle.fi/uutiset/3-9957414
Työntekijät tekevät orjatyötä jopa 20 tuntia päivässä, ulkomaille vietävä liha on usein mädäntynyttä mikä peitetään kemikaaleilla.
Miksi kukaan järkevä ostaisi Suomessa muualla tuotettua lihaa?
Itse olen alkanut tarkemmin muutenkin katsoa, miten eri tuotteita tuotetaan. Päätyin luopua avokadosta kun luin, miten tuhoisaa sen kasvatus on maailman vesitilanteelle, kun se vie kasvaessaan aivan valtavasti vettä. Avokadon syöminen on todella maapallon tuhoamista.
"Yhteen avokadokiloon kuluu tonni vettä
Avokadon suosion kasvuun liittyy myös ongelmia. Metsiä kaadetaan uusien viljelmien tieltä, perinteisiä viljelykasveja korvataan avokadolla, kuljetusmatkat ovat pitkiä ja viljely kuluttaa paljon vettä. Yhden avokadokilon viljelyyn käytetään 1000 litraa vettä.
Avokadoja viljellään alueilla, jotka jo muutenkin kärsivät vesipulasta: Perussa, Etelä-Afrikassa, Israelissa, Kaliforniassa."
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suosikkihedelmalla-tuhoisa…
Kana on hyvää, "syökää kanaa!" mainosti mäkkärin possukin aikoinaan.
Vierailija kirjoitti:
Rainbowin tuotteet on muutenkin paskaa, ei niitä kannata ostaa.
Tämä. Hirveintä kuraa, mitä markkinoilla on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka ylipäänsä ostaa ulkomaista lihaa? S-ryhmällä on myös Kotimaista-merkki, jonka lihatuotteet ovat kotimaisia. Poutunkin lihavalmisteiden alkuperämaat kannattaa muuten tutkia, niissä on myös käytetty usein ulkomaista lihaa.
Ilmeisesti noissa kaupan omissa merkeissä ei aina kerrota lihan alkuperää.
Mutta kyllä olen jatkossa tosi varovainen, että ostan vain selkeästi kotimaista.
Foodie.fi ainakin kertoo kyseisen tuotteen lihan alkuperämaan. Lukee varmasti myös paketissa.
Se täyytyy kuumentaa tarpeeksii kuumaksi.
Vierailija kirjoitti:
Itse olen alkanut tarkemmin muutenkin katsoa, miten eri tuotteita tuotetaan. Päätyin luopua avokadosta kun luin, miten tuhoisaa sen kasvatus on maailman vesitilanteelle, kun se vie kasvaessaan aivan valtavasti vettä. Avokadon syöminen on todella maapallon tuhoamista.
"Yhteen avokadokiloon kuluu tonni vettä
Avokadon suosion kasvuun liittyy myös ongelmia. Metsiä kaadetaan uusien viljelmien tieltä, perinteisiä viljelykasveja korvataan avokadolla, kuljetusmatkat ovat pitkiä ja viljely kuluttaa paljon vettä. Yhden avokadokilon viljelyyn käytetään 1000 litraa vettä.Avokadoja viljellään alueilla, jotka jo muutenkin kärsivät vesipulasta: Perussa, Etelä-Afrikassa, Israelissa, Kaliforniassa."
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suosikkihedelmalla-tuhoisa…
Tuo on tosiaan aivan kauheaa. Ja sitten avokadojen syömiseen vielä kannustetaan! Kuvittele, yksi kilo saattaa vaatia jopa 1000 litraa vettä, sellaisilla maailman alueilla jotka pahiten kärsivät vesipulasta! Ja niillä samoilla alueilla sitten asukkaat joutuvat juomaan likaista vettä.
"Avokadon suosion seuraus: Chileläinen kylä kärsii kuivuudesta ja kyläläiset joutuivat juomaan likaista vettä"
Ai yle uutisoi näin, siinä tapauksessa kanassa ei ole mitään vikaa
Vierailija kirjoitti:
Se täyytyy kuumentaa tarpeeksii kuumaksi.
Kuka kuumentaa leikkelettä? Siis sitä, mikä on leivän päälle tarkoitettu.
Vierailija kirjoitti:
Se täyytyy kuumentaa tarpeeksii kuumaksi.
Ja se tekee mädästä lihasta ja orjatyövoiman käytöstä ja eläinten kammottavista oloista hyviä?
Ehkä S tarttis some myrskyn. Ovat alkaneet tuijottamaan omaan napaansa ja tappavat suomalaiset tuottajat.
ABC suurinta huttua markkinoilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se täyytyy kuumentaa tarpeeksii kuumaksi.
Ja se tekee mädästä lihasta ja orjatyövoiman käytöstä ja eläinten kammottavista oloista hyviä?
Aina voi haistaa. Jos ei haise mädältä, niin silloin kuumennus tekee siitä hyvää. Orjat ja kasvatusolot eivät maistu, joten ei vaikuta mun ruokailuun.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä S tarttis some myrskyn. Ovat alkaneet tuijottamaan omaan napaansa ja tappavat suomalaiset tuottajat.
Kannatettava ajatus. Jos Suomessa ruoantuotanto loppuu, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin syödä näitä eläinten, ihmisten ja luonnon kustannuksella tuotettuja ruokia.
Hyi kamala! Mä olen jo jättänyt punaisen lihan pois, nyt boikottiin myös kana.