Ostin kuhafileitä, paistanko pannulla vai lykkäänkö uuniin?
Jotenkin houkuttelisi tuo uunivaihtoehto tällä kertaa, kääntelis fileet ensin sulatetussa voissa jossa sitruunaa, suolaa ja pippuria ja sitten 10-15min uunivuoassa loraus kermaa seassa.
Viimeksi paistoin pannulla koko kilon ja joskus leivittänytkin, mutta uunissa en ole valmistanut koskaan.
Mites te muut?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Pannu. Uunissa kuivuu!
Tee purjo-porkkana-paprika "peti" fileiden päälle niin ei kuivu, välillä voitele voisulalla kun on uunissa. Ja tuleepi muuten aika helkutin hyvää...
Hyvää ruokaa. Kuha muistaa kypsentää kunnolla :)
Pannu. Paistat kuvailemassasi seoksessa ja kermaa päälle (ei edes tarvii kermaa!)
Kuha on maailman ihaninta!
Pannulla noin hyvä kala, turha hauduttaa uunissa ja peittää makua joillain soosseilla. Suola, pippuri ja voissa paistettuna, tilliä ja sitruunaa päälle.
Yleensä paistan pannulla. Uunissakin olen joskus laiskuuttani tehnyt, ihan ok, laitan kermaan uimaan.
Paras kuha: pannulle voita ja raastettua piparjuurta siihen. kuhalle vain hieman suolaa ja paista sopivaksi( ei murusiksi). ei mitään liemiä .
Yksinkertaista ja hyvää. Röstiperunoita tai muuta pottua ja salaattia. avott.
Pannu. Uunissa kuivuu!