Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Johtuukohan diabeteksen lisääntyminen maidon juonnin vähenemisestä?

Vierailija
31.08.2018 |

Syitä on varmasti monia, mutta lieneekö yksi syy se, että maidon käyttö vähenee. Professorin mukaan maidon juominen ehkäisee kakkostyypin diabetestä.

https://www.is.fi/terveys/art-2000005294123.html

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lieneekö ei koska muualla maailmassa aikuiset ei juo maitoa ja silti vähemmän diabetesta kuin Suomessa. Muita kysymyksiä?

Vierailija
2/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpöhöpö. Maidon lipittäminen kalkkeuttaa suonet, varsinkin rasvaton kurri, tonkanpesuvesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi veikkaus voisi olla liikunnan väheneminen.

Vierailija
4/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan kulutus on kasvanut samaa matkaa kakkostyypin diabeteksen lisääntymisen kanssa.

Vierailija
5/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tuohon hypoteesiin en usko ollenkaan. 2-tyypin diabetes kun on erityisen yleistä maissa joissa juodaan paljon maitoa. Jopa Intiassa, jossa syödään varsin kasvispainotteisesti ja terveellisesti, mutta aika monella (varsinkin uskonnollisista syistä vegetaristeilla) merkittävä proteiininlähde on maitotuotteet, ja on epäilty että voisi olla yksi syy suuren aikuisiän diabeteksen esiintyvyyteen.

Vierailija
6/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keskeisin syy on hiilihydraattien lisääntyminen ravinnossa, erityisesti huonojen! Esim. sokeria, johon kuuluu maissitärkkelyssiirappi,glukoosi, jne.. siis lähes kaikki oosi-päätteiset+ keinotekoiset makeutusaineet,on lisätty lähes kaikkiin elintarvikkeisiin. Valmisruuat,leivät,jogurtit ( todella paljon sokeria) jne...Luin joku vuosi sitten Hk:n hernekeittopötkylän tuoteselostetta, kas SOKERIA siinäkin! Lihaleikkeleet ja muut lihavalmisteet sis. sokeria (glukoosia). Siitä syystä, ettää saadaan ihmiset syömään enemän. Natriumglutamaatti estää kylläisyyshormonin toiminnan! Siis saa syömään enemän kuin olisi tarvis. Ks.aineella on myös muita terveydellisiä haittavaikutuksia, joita en ala luettelemaan! tietoa tästäkin löytyy halutessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glukoosi-fruktoosisiirappi.

Vierailija
8/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Onko sinulla muuta kysyttävää, vastaan mielelläni ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerin lisäksi myös keinotekoiset makeutusaineet aiheuttavat veren sokeriarvojen nousua. Porukat lipittää jotai dieettikolaa kun luulee, että se on terveellisempää kuin sokerikola. Ei ole, molemmat on saatanasta, mutta makeutusaineilla makeutetut jopa pahempia.

Vierailija
10/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennemmin päinvastoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maito nostaa insuliinia, joten epäilen.

Vierailija
12/14 |
31.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maito nostaa insuliinia, joten epäilen.

Maidossa on maitosokeria,laktoosia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
01.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihan kulutus on kasvanut samaa matkaa kakkostyypin diabeteksen lisääntymisen kanssa.

Lihansyönti ei vaikuta insuliinin eritykseen, kuten ei rasvatkaan!

Vierailija
14/14 |
01.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai johtuu, kyllä maitoa pittää juua ja ruisleipee perkele.