Voi jessus miksi, ette kunnioita vanhaa suomalaista perinne ruokaa!?
Mielummin syötte jotain nuudeleita maustelitikuissa tai kebabbia, voi jessus sentään
Kommentit (32)
Kunnioitan kyllä, mutta kunnioitan ja pidän myös monenlaisista muista ruoista.
Koska sinä et kunnioita yhdyssanoja.
Voi jeesus, miten kukaan voi kirjoittaa noin huonosti?!
En osaa laittaa suomalaisia perinneruokia, en myöskään jaksa opetella eikä siihen olisi juuri rahaakaan (ostaa nyt kalliit ainekset ja sitten osaamattomana pilata ruoka... toki "kalleus" on tässäkin tapauksessa suhteellista; makaronilaatikkoainekset maksavat enemmän kuin pikanuudelit).
Syön kotona halpaa ja helppoa, ja kun haluan herkutella ja ostaa kerrankin jotain vähän tyyriimpää, niin ostan juurikin jonkin kebablautasen tai mättöpitsan. Sue me.
Kyllä minä niitä kunnioitan ja kumarrankin ohi kulkiessa...mutta en mä niistä tykkää enkä syö.
Varmaan ne ovat liian kasvispainotteisia. Puuroja, laatikoita, talkkunaa, mämmiä, leipää, kuivattua kalaa.
Vierailija kirjoitti:
Varmaan ne ovat liian kasvispainotteisia. Puuroja, laatikoita, talkkunaa, mämmiä, leipää, kuivattua kalaa.
Eka kerta kun kuulen, että kuivattu kala on kasvis.
Kuumissa maissa ruoka menee nopeammin pilalle, minkä takia sitä maustetaan enemmän -> hyvää ruokaa.
Meillä on täällä puhtaat raaka-aineet ja kylmä ilma -> tylsää ruokaa.
AP voisi kunniottaa suomen kieltä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varmaan ne ovat liian kasvispainotteisia. Puuroja, laatikoita, talkkunaa, mämmiä, leipää, kuivattua kalaa.
Eka kerta kun kuulen, että kuivattu kala on kasvis.
Hiljennä se päässäsi huuteleva ääni. Kasvispainotteinen ruoka voi sisältää myös pieniä määriä lihaa ja kalaa.
Lihakeitto on juuri tulossa. Minkähänlaista kunnioitusta sille pitäisi osoittaa? Uhraanko sille jotain vai laulanko ylistyslaulun?
Useammin meillä karjalanpaistia syödään kuin jotain nuudelisontaa (=ei koskaan) tai kepappia (=noin kolme kertaa vuodessa).
Kotona tehdään oikeastaan kaikki ruuat itse, ja aika perinteistä tehdään muuten paitsi ei syödä viljoja eikä sokeria. Mökillä on ns. helpotettu kokkailu kova sana (kaasugrillissä ja -grilli, ei uunia) ja satunnaisesti saattaa kauppareissun yhteydessä tulla mentyä kebabille.
Vierailija kirjoitti:
Kuumissa maissa ruoka menee nopeammin pilalle, minkä takia sitä maustetaan enemmän -> hyvää ruokaa.
Meillä on täällä puhtaat raaka-aineet ja kylmä ilma -> tylsää ruokaa.
Mausteilla peitetty pilaantunut ruoka on siis sinusta parempaa kuin puhtaista raaka-aineista tehty ruoka, jossa on havaittavissa niiden raaka-aineidenkin maku?
Matkustellessa kun syö ulkomailla, ei tiedä sen alkuperää, voi järsiä vaikka koiraa tai käärmettä.
Meillä saa mitä tilaa, on puhdasta ja turvallista.
Mitä on kotimainen perinneruoka? Useimmat perinteiset arkiruuat tulevat Ruotsista, Saksasta ja Venäjältä.
Vierailija kirjoitti:
Mitä on kotimainen perinneruoka? Useimmat perinteiset arkiruuat tulevat Ruotsista, Saksasta ja Venäjältä.
Joku keitetty lanttu varmaan, namimaiskis.
Vierailija kirjoitti:
Mielummin syötte jotain nuudeleita maustelitikuissa tai kebabbia, voi jessus sentään
Mitä ovat maustelitikut?
Vierailija kirjoitti:
Mielummin syötte jotain nuudeleita maustelitikuissa tai kebabbia, voi jessus sentään
Suomalainen perinneruoka on ihan hvetin pahaa, tylsää, mautonta ja väritöntä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mielummin syötte jotain nuudeleita maustelitikuissa tai kebabbia, voi jessus sentään
Suomalainen perinneruoka on ihan hvetin pahaa, tylsää, mautonta ja väritöntä.
Kokistahan se on kiinni, onko ruoka hyvää.
Mitä tarkoitat perinneruoalla?