Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä kermaa käytät

Vierailija
26.08.2018 |

Vaiko et mitään?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole Suomessa saatavilla kuin yhtä kermaa. Ja senkin saatavuus on heikkoa. Eli kuohukermaa ilman karrageenia.

Muut kermakkeet eivät ole kermaa.

Vierailija
2/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

SpermaKermaa aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa.

Vierailija
4/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä kuohukermaa.

Vierailija
5/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soija-, manteli-, kookos- ja riisikermaa, riippuen ruuasta.

Vispautuvista kookos ja soija

Vierailija
6/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevyt ja paksu ruokakermaa, hienompiin ruokiin kuohukermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Soija-, manteli-, kookos- ja riisikermaa, riippuen ruuasta.

Vispautuvista kookos ja soija

Ap kysyi kermasta.

Vierailija
8/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kevyt ja paksu ruokakermaa, hienompiin ruokiin kuohukermaa.

Tässä ketjussa kysyttiin kermasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukerma käy kaikkeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi viisi